18-12-2022, 17:31
(Последна редакция: Преди 18-12-2022, 17:47 от Ivan Ivanov.)
Как мога да гледам във FHD, а не HD без да насича? В настройките има опция да се промени видеото да е с резолюция 1920x1080, а не 1280х720, каквато тръгва по подразбиране. Видимо след като я сменя на FHD става с по-добро качество, но започва да насича, но звука върви нормално. Не е от интернета, защото през браузър и A1 приложението за Android картината и звука вървят в FHD без проблем.
Ползвам последната версия на Kodi 19.4 Пробвал съм и със стари версии, но положението е същото. Kodi на телефон с Android, TV Box с Android и на компютър - все същото.
Допълвам:
denmania
Интересното е, че в настройките има 2 stream-a. 720p върви чудесно, но като избера 1080p имам само звук. Картината спира и показва по един кадър на минута.
Изглежда, че този проблем е отдавна и вероятно няма решение на този етап за съжаление.
Ползвам последната версия на Kodi 19.4 Пробвал съм и със стари версии, но положението е същото. Kodi на телефон с Android, TV Box с Android и на компютър - все същото.
Допълвам:
denmania
Интересното е, че в настройките има 2 stream-a. 720p върви чудесно, но като избера 1080p имам само звук. Картината спира и показва по един кадър на минута.
Изглежда, че този проблем е отдавна и вероятно няма решение на този етап за съжаление.