02-06-2022, 08:36
@trouble, ако в компютъра ти отвориш през Notepad файла /addons/plugin.video.nova.play/addon.py и на 266 ред замениш jsonrsp[0]['url'] със jsonrsp[1]['url'] това ще превключи подаваният към Коди стрийм от HLS към MP4. Пробвах го, но поне при мен не работи (Error 403) и затова не съм сложил настройки на приставката в които да се избира желаният тип стрийм измежду двата. HLS стрийма се подава директно към Коди, който от своята страна избира винаги максимално-високата резолюция, която е налична в него. В пикови часове и аз забелязвам същия проблем, като вас. Предполагам, че би помогнало да подавам стрийма към Inputstream Adaptive, чийто автор обеща да добави адаптивно динамично превключване между резолюциите според конфигурационните настройки и моментното състояние на кънекцията. Трябва да проверя дали това е вече реализирано и ако е ще го използвам. Като очакван резултат ще видите превключване към по-ниски резолюции (влошаване на картината при лоша връзка) по време на самото възпроизвеждане.