(20-11-2015, 14:13)anotherboy написа:Когато някой получава нещо безплатно повече от 3 години не е много уважително от негова страна да се оплаква от качеството (има и HD канали, Diema Sport, записи на основните футболни срещи и други канали които липсват в платените платформи). На който не му харесва храната във фуд банката се храни в ресторант.(20-11-2015, 09:35)Majide написа:(20-11-2015, 05:34)anotherboy написа: ...има такова, но приложението за KODI доста "крашва"...След като addon-а е със статут на официален, предлагам ви да се свържете с отдела за техническа поддръжка: support@drundoo.com и да опишете срещаните от вас проблеми. Щe бъде от полза да им изпратите и log file.
Аз им бях писал преди по друг въпрос (отнсно логването), те изобщо нямаха представа, че има такова приложение. То е написано от друг потребител - Pesheto.
Единственото от тях приложение е за андроид и уеб платформата им. Виждал съм в сайтове за IPTV извлечени плейлисти от Drundoo, но много бързо стават неактивни. За това си мислех, че вероятно ще има начин да се подкара и през IPTV Simple client.
BTW този адон работи стабилно и няма причини поради които да им се изпраща лог фаил