17-03-2016, 21:56
Аз имам два TV бокса. Единият е S82. Амлоджик 802, 2 рам, 16 ром. Андроид 4.4.2 - $75. Другият е МХIII-G. 2 ram, 8 rom, Амлоджик 812 - H265, андроид 5.1 - $62. Включени са към Самсунг 6400 и LG 671. Изобщо не ползвам смарт функциите на телевизорите. Андроида хвърчи на тях и съм доволен от качеството на картината. КОДИ не крашва. Не греят, поне сега зимата. Двата бокса, мощен рутер, връзки на WiFi и LAN, таблети, телефони, десктоп, външни хардове, флашки, карти в боксовете ... Всичко е свързано и всичко вижда всичко. Не придирям чак толкова много и не правя изследвания. Ако слушам всеки, който говори за несъвършенствата на техниката и че трябвало да се чака още малко, няма да имам нито ТВ, нито бокс, нито даже фотоапарат. Лично аз препоръчвам китайските ТВ боксове. Идват с КОДИ, рутнати и знаещ човек може да си прави всичко с тях. Имам клавиатура за тях, но ползвам само по една безжична мишка. Ляв бутон напред, десен - назад. Просто и бързо. Пиша с виртуалната клавиатура. Дистанционните са негодни и ги захвърлих още щом разпечатах кутиите на боксовете.