22-10-2020, 14:22
(21-10-2020, 23:14)pacovw написа: Здравейте,
инсталирах приставката на колегата Fireblade. Инсталира се без грешка, но след въвеждане на юзер и парола ми дава: "username and device does not belong to same household" , на браузер работи, но на Mibox плеъра не иска - в една мрежа са? Също настойката за скорост за какво се ползва? Да ограничи IPTV до оперелена скорост или друго ?
Благодаря
Причините може да няколко :
1/ А1 имат механизъм да си защитят апп-а да не се ползва от други домакинства и ако примерно си го вкарал на телефона от Wi-Fi, а след това на ТВ Бокса от ЛАН кабел, те засичат, че са 2 различни мрежи ... - Фиксва се като изтриеш всички устройства и трябва да си доста упорит(Аз лично съм си играл много да ги изтрия и да си вкарам бокса ...)
2/ Ако езика на KODI ти е Български при първия опит за отваряне на приставката ти връща: "username and device does not belong to same household" и ако опиташ втори път да влезеш ще те пусне - Това се фиксва като смениш езика на KODI ...
3/ Препълнил си листата с устройства имаш 5 добавени в профила и трябва да изтриеш поне 1.
Дано съм помогнал.
Поздрави