За да не отварям нова тема ще напиша тук какъв е моя проблем. От известно време имам следния проблем. Намирам субтитрите на филма но когато се опитам да ги сваля ми изписва "грешка при сваляне на субтитрите". Има ли значение в коя папка ги слагам. Бяха в папката на видеото, след това пробвах в персонална папка но не се получава. Малко се поразрових и установих какъв е проблема. Когато задам опция да ползва субтитри които съм качил на флашката в персоналната папка спира да сваля субтитрите от добавките. Има ли вариант да ползвам двете опции без да пипам настройките постоянно, защото понякога не мога да изскарам субтитрите през добавките за субтитрити и трябва да ги вкарвам в филма с флашка?
!!! ВАЖНО !!!
1) Във връзка с превенцията на зачестилите СПАМ теми във форума, паролите на всички потребители бяха автоматично инвалидизирани на 22 Май 2024 14:20 ч.. За да възстановите своята парола (и създадете нова), моля използвайте опцията за забравена парола тук.
2) Ако акаунта ви е "баннат", без да знаете защо, вероятно от ваше име са публикувани СПАМ съобщения.
Съжаляваме за причиненото неудобство. При проблеми с възстановяването на паролата или баннати акаунти, моля пишете на kodibg в гмаил.ком или във Фейсбук страницата на КодиБГ Форум тук
Проблем със субтитрите
|
|
Теми, които вероятно са свързани... | |||||
Тема: | Автор | Отговори: | Прегледи: | Последна публикация | |
Проблем с възпроизвеждане в Elementum | djivanp | 1 | 323 |
16-09-2024, 15:53 Последна публикация: Majide |
|
Проблем с Коди | RAKCHO | 16 | 4,607 |
18-04-2024, 15:56 Последна публикация: rtk |
|
Проблем с Bulsatcom Fusion tv след ъпдейта от 2024 година | eurii | 3 | 1,430 |