15-01-2020, 20:30
(15-01-2020, 20:25)Scout написа:(15-01-2020, 20:19)martinstz написа:(15-01-2020, 15:15)Scout написа:(15-01-2020, 15:01)martinstz написа:(15-01-2020, 14:54)Scout написа: Защо автоматичното търсене на филми не работи, а се налага ръчно търсене в повечето случаи? При услугата на елементум за субтитри, търсенето е правилно, но при bgsubs, винаги вади различни субтитри, а не тези за филма.
Както писах по-горе, ако сте с последната версия на добавката, би трябвало да си работи търсенето. Дайте пример с филм, за който не Ви намира субтитири, защото аз пробвах с няколко и на всички ми намира.
Например - Breaking Bad S01-S05 без значение от качеството 720 / 1080
Ами нормално е! Няма субтитри с такова име - Breaking Bad S01-05. Добавките за търсене на субтитри взимат името на филма, което виждате на екрана, и по него търсят субтитрите. Когато в сайтовете няма съвпадение, съответно нищо не излиза.
Но това означава, че субтитрите за сериалите, трябва да се търсят винаги ръчно. Elementum Service, ги открива, дори и за този сериал. Ако има как да се види кода на тази добавка за търсене, може да се ползва. Само предложение.
Не е до ръчно търсене, а просто избирай епизода от резултатите за търсене, а не сборния торент. В Елементум е по същия начин. Няма значение коя добавка ползваш. Всички се свързват с добавките за субтитри. Просто в Елементум ти реално избираш епизода, който искаш да гледаш и добавките за субтитри взимат неговото име, а това, че в резултатите за гледане излизат и сборните торенти е въпрос на настройка, какви резултати да се вадят, но търсенето на субтитри не се определя от резултата, който избираш, а от първоначалния ти избор, който е конкретния епизод. Дано съм бил ясен! С две думи - каквото име виждаш на екрана, това и ще се търси в сайтовете за субтитри.