03-12-2019, 02:58
(26-10-2019, 19:21)Majide написа:1. Когато публикуваш логове в pastebin, поставяй период на изтичане, защото сегашният лог, който си качил ще остане в сайта им завинаги, а в логовете е възможно да се съдържа лична информация !2. Последните версии на добавката NOVA PLAY са направени специално за Коди 18.Х и е нормално да не работят с по-старите версии на Коди. Може да потърсиш по-стара версия на addon-a (съвместима с Коди 17.Х) и да я пробваш от ТУК;3. Ако сега ползваш нестандартен скин за Коди, може да помогне да превключиш на официалният скин Estuary, защото заради интеграцията на добавката с него, тя вече не работи както трябва с по-старите версии на Коди <-това е истинската причина. Без тази интеграция, няма да се отбелязват изгледаните видеа като изгледани. В официалното хранилище този проблем е решен, като са създадени отделни под-хранилища за различните мажорни версии на Коди (напр. 16.X, 17.X, 18.X, 19.X и т.н.), но аз не ползвам никакви хранилища и можеш да считаш, че след официалното излизане на мажорна версия на Коди, всички последващи ъпдейти на моите addon-и ще са съвместими и работещи за нея, поне до излизането на следващата мажорна версия.
Здравей и от мен!
Купих си ново устройство и преинсталирах Коди. Сега работи с ЛибреЕлек и съм на 18.4 Лея.
Когато инсталирах Нова Плей от СуперРепо, имам проблеми. Лога е тук https://pastebin.com/cMMHU4D4
Добавката е "чисто нова" и пробвах няколко версии - 0.3.3 от различни репота, но без успех. В момента ползвам стандартния Estuary скин.
Имам чувството, че нещо липсва... Можеш ли да ме посъветваш какво да направя?
Благодаря предварително.
Поздрави,
TheJackpot