03-08-2019, 10:18
(03-08-2019, 02:34)zaekadj написа: Някой има ли работеща версия на Elementum за коди 17.6?
Аз имам всички версии, но няма представа, коя е последната работеща с Коди 17.6. Даже сега научавам, че новите версии не работят с по-ниските версии на Коди.
Пробвай с тази версия: http://xn--b1afkwdhn.com/repo/old%20elem...0.0.71.zip
(03-08-2019, 03:26)zaekadj написа:
при инсталиране на добавката Elementun на коди 17.6 излиза това съобщение някой може ли да помогне благодаря предварително
Ами то си пише на съобщението! Отиваш в Settings/Service и в Control отмяташ и двете отметки в секцията Application control, след което да рестартираш Коди. Пише го на съобщението, което си постнал.
(02-08-2019, 22:07)ivanhoe.bg написа: Да, рутерът нещо ми се скапва, когато пускам да гледам торенти. Сигнал пуска, но реално интернета изчезва. С Терариум не ми се появява този проблем. Така или иначе и там вече е трудно да се гледа.
Вдигнах броя на резултатите, които да се извеждат. Откъде да намаля провайдърите?
Влизаш в настройките на добавките Burst и там има секции Trackers. От там включваш и изключваш провайдърите. И как ползваш Елементум за Замунда и Зелка, след като не знаеш, къде се намират настройките за провайдърите, за да ги активираш? Значи май изобщо не си се справил с настройването на добавките, а не че те не работят читаво