02-08-2019, 14:52
(31-07-2019, 23:02)ivanhoe.bg написа: Снощи имаше проблем и не работеше сайта. Днес работи.
За мен е истинска мъка да гледам торенти през Елементум. То е бъгване и крашване нонстоп. Изчезнат сийдърите, филма забива, рутера се скапва, рестарт, опит да се пусне от средата - крашване. Истинска игра на нерви.
Аз гледам през Елементум, откакто са го сътворили и почти не съм срещал проблеми, особено последните месеци. Остави си да ти търси само в 4-5 провайдъра, към които има стабилна връзка от България, както и българските провайдъри. Увеличи си броя на резултатите, които да се показват на екран и си пускай филми на воля. Ако не си лимитирал провайдърите, нищо чудно да се опитваш да стартираш от източници, към които или има малко сийдъри или интернетът към тях е слаб. Освен това, щом рутерът чак ти се скапва, ми се струва, че там също имаш проблем. В заключение - проблемът определено не е в добавката, а трябва да го търсиш при теб - слаб рутер, слабо у-во, от което гледаш, недобри настройки на добавката и т.н.