03-05-2019, 11:56
(03-05-2019, 11:17)Ivanov написа: Здравейте,
Бих искал да помоля за помощ по няколко въпроса. Не са чак мега важни, но биха помогнали за още по-комфортното ползване на Kodi
1. Търсачката на Замунда не работи, само при мен ли е така или има някаква грижа с тази добавка (търсачните на Зелка и Арена си работят)?
2. Как мога да пиша в търсачката на кирилица, на клавиатурата не излиза кирилица въобще и не видях откъде мога да я настроя (на компа нямам подобен проблем, там си сменям клавиатурата с клавишна комбинация и може да се пише на кирилица);
3. Може ли отнякъде да се направят настройки на добавките на Арена, Замунда и Зелка, така че да могат да се филтрират резултатите, както е в сайтовете: по брой гледания, по последно качени и т.н.
Благодаря предварително на всички добронамерено отзовали се с коментари
Поздрави,
По ред на номерата:
1. Търсачката в Замунда работи:
2. За да пишеш на друг език, трябва в настройките на Коди да отбележиш на какъв друг език искаш да пишеш. Това става по следния начин:
Отиваш в Настройки:
Избираш Interface:
От там Регионални:
И избираш Keyboard layouts. Там избираш на какъв друг език ще пишеш:
Като дадеш ОК ще видиш двата езика избрани:
Като отидеш някъде да пишеш, вече можеш да сменяш между езиците от бутона вдясно:
3. По подразбиране Замунда и Зелка вади резултатите, като най-отгоре са последно качените, т.е. както излизат в сайта им, за другите две добавки не съм обърнал внимание. Принципно е възможно много неща да се направят, но конкретно за тези добавки ме съмнява някой да го направи, защото хората, които са ги създали отдавна не се занимават с тях. Аз само съм ги позакърпвал малко, но нямам намерение да ги преправям. Мисля, че и сега вършат чудесна работа.