Здравейте, от скоро използвам добавката. Радвам се, че я има и ви има за да имаме възможност да гледаме бг тивита. Лично аз нямам проблеми гледането на нацианалните телевизии, но приставката ми е много важна за регионалните.
Първо да кажа че прочетох цялата тема и съм инсталирал дадените компуненти. С коди 17.3 съм, отнякъде инсталирах стара добавка на Free BG TVs от която ми тръгнаха само 2 канала:24. Благоевград - ТВ Дартс и80. Вяра, воля, визия ТВ. Всички други греда, върти върти кодито и изписва че не маже два компонента да възпроизведе. Отворих tv.db за да оставя само тях, но при сейфа кодито отново вади всичко. И последо като разяснение инсталирах последните две обновени Free BG TVs. Още по зле, не тръгнаха и двата канала.
Въпроса ми е как реално да преработя tv.db, че да оставя само регионалните телевизий. Така ще мога да напрая отделен PVR IPTV Simple Client, че да ги добаня към останалия списък с кадали
и второ:
някой има ли идея защо останалите регионални тв-та неработят:
22. Бургас - Канал 0
23. Бургас - ТВ Микс
25. Варна - ТВ Варна
29. Добрич - Добруджа Днес
33. Русе - ТВ Делта
34. Русе - ТВН
36. Сливен - Канал 6
39. Хасково - eTV
41. Ямбол - Диана Кабел
Повечето от тах съм ги прегледал. През сайта им е ок.
Повечето от пастовете тук бяхя за националните а за регионалните - нищо. Така че не намерих решение. Надеждата ми е във ВАС, приятели.
Предложение от мен за допълване:
Hopechannal bulgariq: Hopechannal bulgariq:
https://hopetv.bg/%D0%B3%D0%BB%D0%B5%D0%B4%D0%B0%D0%B9/
Първо да кажа че прочетох цялата тема и съм инсталирал дадените компуненти. С коди 17.3 съм, отнякъде инсталирах стара добавка на Free BG TVs от която ми тръгнаха само 2 канала:24. Благоевград - ТВ Дартс и80. Вяра, воля, визия ТВ. Всички други греда, върти върти кодито и изписва че не маже два компонента да възпроизведе. Отворих tv.db за да оставя само тях, но при сейфа кодито отново вади всичко. И последо като разяснение инсталирах последните две обновени Free BG TVs. Още по зле, не тръгнаха и двата канала.
Въпроса ми е как реално да преработя tv.db, че да оставя само регионалните телевизий. Така ще мога да напрая отделен PVR IPTV Simple Client, че да ги добаня към останалия списък с кадали
и второ:
някой има ли идея защо останалите регионални тв-та неработят:
22. Бургас - Канал 0
23. Бургас - ТВ Микс
25. Варна - ТВ Варна
29. Добрич - Добруджа Днес
33. Русе - ТВ Делта
34. Русе - ТВН
36. Сливен - Канал 6
39. Хасково - eTV
41. Ямбол - Диана Кабел
Повечето от тах съм ги прегледал. През сайта им е ок.
Повечето от пастовете тук бяхя за националните а за регионалните - нищо. Така че не намерих решение. Надеждата ми е във ВАС, приятели.
Предложение от мен за допълване:
Hopechannal bulgariq: Hopechannal bulgariq:
https://hopetv.bg/%D0%B3%D0%BB%D0%B5%D0%B4%D0%B0%D0%B9/