18-12-2018, 21:49
(18-12-2018, 21:10)ZZlatev написа: ...Абонирал съм се към канала ..., но в "абонаменти" на user-a не ми излизат всички клипове. В сайта има още много клипове, които са добавили в този канал, но в Kodi спират до някъде и не мога да вляза в следваща страница...Все едно ме вкарва в следваща страница, но са абсолютно едни и същи видеа.
Мога да прикача видео и LOG файл, ако ще помогне.
Освен "абонаменти" на user-a, същият проблем има и при "абонаменти" на даден канал.
"абонаменти" на user, представлява списък с последните (в момента, винаги по 100) видеа, публикувани в каналите, към които дадения потребител се е абонирал, а не Вие. При влизане в категорията виждате всичките видеа на една страница и при подаване на заявка за следващата, няма нищо друго. Затова ви се зареждат същите 100 видеа, за да не стои празен прозореца. Колкото до "абонаменти на даден канал", този термин ми е непознат и не мога да коментирам, докато не ми разясниш за какво точно говориш!
Относно посочения bug, аз не го разглеждам като такъв, а като feature. Ако при влизане някъде не видите абсолютно нищо, няма ли да е по-зле?