(27-10-2018, 20:40)Majide написа:За Android BOX бокс е доста добър (давам му 8 по 10-балната скала). Ако не ти се нрави андроида с който идва устройството, може да се префлашне лесно с неофициален LibreELEC или официален CoreELEC. Наскоро правих точно това...
Какво не работи под CoreELEC за този бокс:- Дигиталното часовниче на дисплея, явно се управлява през app за android, защото под *ELEC не тръгва;- "светлинната лайсна" си стои само в един цвят и не може да се смени с дистанционното;- колкото до фабричното дистанционно, може да се каже че в *ELEC по default не работи и трябва да му се правят някакви настройки за бутоните (и понеже си ценя времето), закачих едно "тип WMC" дистанционно и го разпозна от воле, както обикновена мултимедийна клавиатура;
Какво работи както трябва: практически всичко останало, което успях да изпробвам. При инсталиране на *ELEC се използва външна мемори карта или флашка и заводския андроид си остава непокътнат т.е. поддържа dual boot (изваждате външната памет преди включване и ще ви зареди андроида)
[align=justify]Дали бих се подвоумил да го купя, ако търся TV BOX ? Намират се и по евтини боксове с по-добри характеристики, но този е с добър естетически дизайн и сравнително популярен модел, който се продава под най-разнообразни китайски марки. Сами преценете заслужава ли си, според цената му в магазина и с каква операционна система ще го ползвате (под андроид всичко му работи; руутнат е; дистанционното е ОК, виждал съм и много по дървени от неговото).
Благодаря за бързият отговор!
Сега ако може и за тези или просто да ми кажеш кой от тези 3-те е по-добре? благодаря предварително!
Т9
X96 MAX+
П.С. по принцип мисля да ги използвам за гледане на ТВ повечето време !
А и визията не е от значение, важното е да върши работа, както се казва!