03-07-2018, 16:28
(03-07-2018, 15:35)barev написа: Ти последва ли съвета ми и отвори ли някой торент файл през браузъра?
Последвах съвета, отворих файл, поиска ми код за спам защита, въведох го и след това тръгна един път и пак умря. Мисля, че за Зелка оправих проблема и ще кача версия по-късно, но засега нямам време за Замунда, пък и там е малко по-засукано. Трябва да е през магнет линковете, а не през torrent и тогава го няма този проблем, а и също след магнетите трябва да се залепят едни custom trackers. Така успях да подкарам Зелката без да прави проблеми или поне за времето, през което тествах, нямаше дертове. При Замунда е по-особено, защото магнет линковете не са в основната страница, както при Зелка, а от иконката за магнет се отива в друга страница /magnetlink/download_go.php и там вече е магнет линка, та ще ми отнеме време и на мен да разбера html parser-а и да видя как да го измъкна от там. Ако си по-наясно с него, пробвай дали ще се получи.
Благодаря предварително и извинявай, че те занимавам, но си направил нещо, за което отдавна си мисля, че ще е хубаво някой да направи и сега малко ще те по тормозя, ако нямаш против, за да го подкараме, както му се полага!