!!! ВАЖНО !!!

1) Във връзка с превенцията на зачестилите СПАМ теми във форума, паролите на всички потребители бяха автоматично инвалидизирани на 22 Май 2024 14:20 ч.. За да възстановите своята парола (и създадете нова), моля използвайте опцията за забравена парола тук.
2) Ако акаунта ви е "баннат", без да знаете защо, вероятно от ваше име са публикувани СПАМ съобщения.
Съжаляваме за причиненото неудобство. При проблеми с възстановяването на паролата или баннати акаунти, моля пишете на kodibg в гмаил.ком или във Фейсбук страницата на КодиБГ Форум тук

Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Андроид устройство за камери
Здравко,
Ще стане сложно да изкарвам стриймовете от тунерите към въпросния tvh на NAS-a. Аз ще трябва да се обръщам към него, той към друг и....
Предпочитам да си я спестя тая гимнастиката. Всичко ще се върже перфектно, ако източникът ми беше друг.
Иначе съм се замислял за подобна конфигурация, най вече за домашна видеотека, но на този етап карам с plex, като съм си интегрирал и телевизия в него. На телевизора не му трябва повече.
Ще видя какви са плюсовете на NAS, за да мога да се ориентирам по добре. Хубаво ще е,ако още някой сподели мнение, въпреки името на темата Smile
Какъв софтуер има на разположение за видео наблюдение?
Мерси за предложението.

Бай Джони, мерси, ще ги погледна и двата. Иска ми се принципно, ако може да е по евтин вариант. Все пак ще е само за видео наблюдение.
Отговори

Съобщения в темата
RE: Андроид устройство за камери - от ZZlatev - 20-05-2018, 19:50

Теми, които вероятно са свързани...
Тема: Автор Отговори: Прегледи: Последна публикация
  AirPlay съвместимо устройство ZZlatev 3 2,969 08-06-2022, 14:05
Последна публикация: ZZlatev
  Sport TV Premium - приложение за Андроид martinstz 24 39,534 01-01-2020, 13:51
Последна публикация: JonhsonAbigaile

Отваряне на: