Бърз ъпдейт, за тези които може би се интересуват, как аз подкарах булсатком-а.
Какво ползвам:
Следващата стъпка е инсталирането на аддоните/плъгини-те. Аз свалих и инсталирах този на Мартин.
Инсталирах PVR Simple Client (върви си с Kodi), настроих с настройките, които са във всяка една тема, от както има Bulsatcom плъгин и разбира се свалих и инсталирах от репото на Мартин, Bulsatcom плъгина, който настройките му общовзето са да въведеш името и паролата за Bulsatcom акаунт-а.
От Raspberry-то излиза един HDMI кабел към ТВ-то и всичко работи както трябва.
За българска мрежа ползвам Le-VPN, който съм настрой директно в рутера(чрез L2TP ), който купих за тази цел (най-евтиният).
Май това е всичко.
Поздрави.
Какво ползвам:
- RASPBERRY PI 2
- Edimax EW 7811Un N150 Wireless Adapter
- SD Card
- TP-Link 450 Mbps Wireless (TL-WR940N) - L2TP поддръжка - полезно за VPN-и
- LibreELEC OS / Kodi
- Le-VPN
- Repository / addons (@martinstz)
- 4K HDMI 2.0
- Mouse and Keyboard
Следващата стъпка е инсталирането на аддоните/плъгини-те. Аз свалих и инсталирах този на Мартин.
Инсталирах PVR Simple Client (върви си с Kodi), настроих с настройките, които са във всяка една тема, от както има Bulsatcom плъгин и разбира се свалих и инсталирах от репото на Мартин, Bulsatcom плъгина, който настройките му общовзето са да въведеш името и паролата за Bulsatcom акаунт-а.
От Raspberry-то излиза един HDMI кабел към ТВ-то и всичко работи както трябва.
За българска мрежа ползвам Le-VPN, който съм настрой директно в рутера(чрез L2TP ), който купих за тази цел (най-евтиният).
Май това е всичко.
Поздрави.
Живота е като терена или ставаш силен, блокираш, сваляш и целяваш или се отказваш, падаш и си заминаваш!
beBoss™