23-01-2016, 11:21
Аз самия имам IP камера, която предава в mjpeg, jpeg, rtsp, onvif и т.н. но на различни портове не тези по подразбиране плюс потоците са защитени с парола, така че отнема време да се разгадае всеки поток... Ще е много полезно ако, давате директните линкове към стриймовете (както всъщност много от вас правят), иначе не знам кога ще бъдат включени.
Иначе току що добавих последно споменатите камери в темата. От последната версия на адона списъка с камерите се сваля на всеки 6 часа без да е нужен ъпдейт на адона, така че скоро ще се появят.
Освен това тия дни ще добавя и възможност за ръчно добавяне на отдалечен или локален списък с камери (във формат m3u) за да могат такива като мен да си добавят домашните камери
Иначе току що добавих последно споменатите камери в темата. От последната версия на адона списъка с камерите се сваля на всеки 6 часа без да е нужен ъпдейт на адона, така че скоро ще се появят.
Освен това тия дни ще добавя и възможност за ръчно добавяне на отдалечен или локален списък с камери (във формат m3u) за да могат такива като мен да си добавят домашните камери