22-02-2018, 11:48
(Последна редакция: Преди 22-02-2018, 11:50 от nestorbg55.)
(21-02-2018, 21:37)ByJohnie написа:(21-02-2018, 21:31)tonidn81bs написа: Става въпрос в самата добавка да се добавя пътя, не в Меню ПВР или IPTV Simple Client, но на теб както ти е по лесно така го направи важното е логотата да станат цветни.така е много трудно за обикновеният потребител, не всеки знае откъде да си набави логота, за андроид потребителите е още по трудно дори и да го направя така за ПВР
пак ще е трудно за по незнаещите. Което означава че от моя страна отговорът е НЕ!
Важното е по незнаещите с един клик да използват всичко максимално опростено.
А ако някой ден булсат добавят това цветното сигурно ще се окаже същото и на самата добавка
Съгласен съм с ByJohnie. Хубавото на неговата добавка е че е като калашник - инсталираш, вкарваш си коректния потребител с паролата за Булсат, цъкаш и гледаш. Иначе с много менюта ще стане за разбирачи и ще се генерират куп лаишки въпроси от нечетящи или просто обикновени потребители, а основното е когато има нужда да гледаш безпроблемно макар и със стандартниче B&W Булсатски логота
![Wink Wink](https://kodibg.org/forum/images/smilies/wink.png)
P.S хареса ми че вече като прекарам позволените устройства добавката ми го казва . TNX :-)