Тях и сега имат, но са подвластни на георестрикции и за това не ги виждате. Нужен вие стабилен и надежден VPN
Аз предпочитам beIN SPORTS който има и 4К, коментаторите на събитията Френски, Английски и Испански езици са винаги на ниво нищо, че част от тях са араби, аз не съм расист и ги предпочитам пред българските коментатори които имам чувството, че ядат баничка с боза докато работят, включват се неуместно с глупави коментари и т н
Естествено цените на оригиналните продукти с добро качество няма как да бъдат на българските цени. Когато си поръчаш канала от ТВ оператора, обикновенно получаваш и достъп до мобилното му приложение. Както е с HBOGO България.
Аз предпочитам beIN SPORTS който има и 4К, коментаторите на събитията Френски, Английски и Испански езици са винаги на ниво нищо, че част от тях са араби, аз не съм расист и ги предпочитам пред българските коментатори които имам чувството, че ядат баничка с боза докато работят, включват се неуместно с глупави коментари и т н
Естествено цените на оригиналните продукти с добро качество няма как да бъдат на българските цени. Когато си поръчаш канала от ТВ оператора, обикновенно получаваш и достъп до мобилното му приложение. Както е с HBOGO България.
(06-02-2018, 21:28)Topper написа: Без трицифрени суми, само 420$ на годинаразходи за телеком не са по-малко 200$ на месец (интернет, телефон, телевизия и клетъчен телефон) можеш и да спестиш aко ползваш third party providers, там има компромиси с качеството ще те бъзикат с международна скорост, лимитиране на обема, да си купуваш ти модем рутер, ТВ бокс, договор и други трикове които много добре ги знаете и в България. Много хора в САЩ предпочитат телевизията на Гугъл, там има и европейски футбол Златев не е догледал или не познава каналите в Северна Америка.