Публикации: 1,435
Теми: 49
Член от: Nov 2015
Поздравления към екипа на MyTv който подмени платформата на телевизията (вече болшинството от канали им са HD с приемлив битрейт ) Категорично взеха голям аванс пред Neterra.
*** Впечатленията ми са от MAG 254, не съм огледал още дали тези промени са отразени и в коди приложението им което те сами създадоха и поддържат.
ПП. проверих в КОДИ за сега повечето канали са 960х540 което според мен е правилното решение, защото който иска качество си купува ИПТВ декодер където каналите са 1280x720.
Публикации: 10
Теми: 0
Член от: May 2016
Някой успял ли е напоследък да подкара MyTV на STB Emulator в андроид?
Пробвам с v0.7, v0.8 и v0.9. Активира се без проблем, отваря началната страница и дотам. Иначе на Маг 254 работи безпроблемно.
Публикации: 1,435
Теми: 49
Член от: Nov 2015
Някой в течение ли е какво се случва с mytv и за какво се разсърдиха
?
При нова инсталация техният плугин започва да се дезактивира ако е бил инсталиран преди бгрепото, а в бгрепото той липсва. Когато бгрепото не е сред инсталираните във вашето коди няма никакви проблеми
. Това се случва при нова инсталация.
ПП
Колегата Topper ще се окаже прав и май получи незаслужен "бан", "garepobg" е недолюбван от доставчиците на платена телевизия. Fuzion на БСК и MyTv работят по принципно еднакъв начин.
Това тяхно решение според мен няма да им увеличи броя на клиентите, но както казват руснаците "пусть лошадь думает, у неё головая большая". Изготвянето на вилица и за този плугин няма да отнеме много време.
Публикации: 853
Теми: 10
Член от: Jan 2016
24-02-2017, 23:42
(Последна редакция: Преди 24-02-2017, 23:43 от Topper.)
Аз мразя винаги да съм прав, но какво да се прави - наказанията са субективна оценка на властимащи. Издържаш ги мъжки, вадиш си изводите и преставаш да помагаш.
Което обаче не променя оценката ми. С jump over проблеми не се решават, чупят се крака.