Публикации: 5
Теми: 0
Член от: Jul 2016
Здравейте,имам проблем с моя андроид тв/Philips 43PUS7150/12/.Инсталирам коди от google app.,след настройките инсталирам репото и следващата стъпка при опит да влезна в бг-адонс,ми изписва - свързването с хранилището е невъзможно.Тв. е свързан с кабел към нета.Моля някой да помогне с напътствия,как да се справя с този проблем.
Публикации: 79
Член от: Dec 2015
ДНС-а направи на статичен. 8.8.8.8
Ако има някъде нагледно,ще ми е по лесно.Смених на тв. на статичен и промених на 8.8.8.8.,но пак същия надпис.
Публикации: 1,435
Теми: 49
Член от: Nov 2015
Това не е е статичен, а Google Public DNS освен 8.8.8.8 има и втори 8.8.4.4 но в твоят случай той няма как да ти помогне защото има друго предназначение
Благодаря за помощта,явно няма да се получи.
Публикации: 1,435
Теми: 49
Член от: Nov 2015
Не се отказвай защото това което искаш е осъществимо, но ако искаш помощ трябва да видим "лог файла" в противен случай трябва да гадаем.
Публикации: 6
Теми: 1
Член от: Jan 2017
Колеги и аз имам същия проблем с Philips стигам до инсталиране от хранилището и до там не се свързва.......?????
Публикации: 1
Член от: Mar 2018
Доста време ползвах коди предимно за да гледам филми и да пускам детски на детето през NAS. Скоро сложих хранилището на Мартин и сложих bulsatcom, върви без проблеми. Днес сложих и voyo защото апликацията която не е през коди спря да работи. Там също нямам ядове.
Публикации: 279
Теми: 3
Член от: Sep 2017
Ха-ха, недей така тук има хора които не разбират от майтап и ще изцапаме и тази тема като онази за антените
На Самсунг ТВ не е възможно да се инсталира коди
възможно е да се гледа, но с помощни средства.
Златев, доволен ли си, че вече можеш да ме виждаш когато съм се логнал във форума?