Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Проблем при разчитане на .zip файл
Здравейте. Имам проблем относно Коди. От днес съм с нов тв бокс, но не мога да инсталирам нито един .zip файл, тъй като боксът не разпознава този тип файлове. Опитвам се през флашката да го инсталирам, но не ми показва файловете. Същото се случва и когато зип файлът бъде изтеглен на устройството. Показва ми празна папка и не го намира. Моля за съдействие, какво мога да направя или да инсталирам за да може да се намира и разпозват тези файлове.
Благодаря Ви предварително!
Отговори
1. (Само за Android/Google TV): Разрешете на Коди пълен достъп до файловата система:
[Изображение: Kodi-file-access-permission-on-Fire-OS-8...=100&ssl=1]
На снимката е показано, че ако сте отказали и вече не ви излиза това съобщение, може впоследствие да си промените избора от Android Settings> Apps> Kodi>...

2. Разрешете инсталирането на добавки от неофициални източници:
[Изображение: kodi-radio-11.jpg]
Kodi Settings> System> Addons> Unknown sources.

Внимание: Обърнете внимание на долния ляв ъгъл на последната снимка - режимът на настройките е зададен на Expert т.е. ако вие на виждате тази настройка за Unknown sources, кликайте върху името на режима и с "вдигане на левела" ще виждате все повече настройки.
[Изображение: notrobosmall.jpg]
Отговори

Теми, които вероятно са свързани...
Тема: Автор Отговори: Прегледи: Последна публикация
  Проблем с Коди djzmei 3 634 23-01-2025, 00:40
Последна публикация: martinstz
  проблем с нетера taratorko 19 29,482 14-01-2025, 01:06
Последна публикация: sovenik
  Проблем с възпроизвеждане в Elementum djivanp 1 757 16-09-2024, 15:53
Последна публикация: Majide
  Проблем с Коди RAKCHO 16 6,876 18-04-2024, 15:56
Последна публикация: rtk
  Проблем с Bulsatcom Fusion tv след ъпдейта от 2024 година eurii 3 2,409 15-04-2024, 15:07
Последна публикация: eurii

Отваряне на: