13-10-2019, 10:24
!!! ВАЖНО !!!
1) Във връзка с превенцията на зачестилите СПАМ теми във форума, паролите на всички потребители бяха автоматично инвалидизирани на 22 Май 2024 14:20 ч.. За да възстановите своята парола (и създадете нова), моля използвайте опцията за забравена парола тук.
2) Ако акаунта ви е "баннат", без да знаете защо, вероятно от ваше име са публикувани СПАМ съобщения.
Съжаляваме за причиненото неудобство. При проблеми с възстановяването на паролата или баннати акаунти, моля пишете на kodibg в гмаил.ком или във Фейсбук страницата на КодиБГ Форум тук
Nova Play
|
26-10-2019, 17:50
26-10-2019, 19:21
1. Когато публикуваш логове в pastebin, поставяй период на изтичане, защото сегашният лог, който си качил ще остане в сайта им завинаги, а в логовете е възможно да се съдържа лична информация !
2. Последните версии на добавката NOVA PLAY са направени специално за Коди 18.Х и е нормално да не работят с по-старите версии на Коди. Може да потърсиш по-стара версия на addon-a (съвместима с Коди 17.Х) и да я пробваш от ТУК;
3. Ако сега ползваш нестандартен скин за Коди, може да помогне да превключиш на официалният скин Estuary, защото заради интеграцията на добавката с него, тя вече не работи както трябва с по-старите версии на Коди <-това е истинската причина. Без тази интеграция, няма да се отбелязват изгледаните видеа като изгледани. В официалното хранилище този проблем е решен, като са създадени отделни под-хранилища за различните мажорни версии на Коди (напр. 16.X, 17.X, 18.X, 19.X и т.н.), но аз не ползвам никакви хранилища и можеш да считаш, че след официалното излизане на мажорна версия на Коди, всички последващи ъпдейти на моите addon-и ще са съвместими и работещи за нея, поне до излизането на следващата мажорна версия.
27-10-2019, 02:10
(26-10-2019, 19:21)Majide написа: Мерси за пояснението: 1. Лога съм го изчистил от линчната информация 2. Не мога да обновя до Коди 18, заради промянта на аудио кодировката, която не е съвместима с усилвателя ми(?!!!!) и ми прави проблем като гледам 5+1 филми, но това е друга тема. 3. Ползвам официалният скин Estuary. Остава освен да пробвам по-стари версии на плъгина.
03-12-2019, 02:58
(26-10-2019, 19:21)Majide написа: Здравей и от мен! Купих си ново устройство и преинсталирах Коди. Сега работи с ЛибреЕлек и съм на 18.4 Лея. Когато инсталирах Нова Плей от СуперРепо, имам проблеми. Лога е тук https://pastebin.com/cMMHU4D4 Добавката е "чисто нова" и пробвах няколко версии - 0.3.3 от различни репота, но без успех. В момента ползвам стандартния Estuary скин. Имам чувството, че нещо липсва... Можеш ли да ме посъветваш какво да направя? Благодаря предварително. Поздрави, TheJackpot
03-12-2019, 03:30
Здравей,
Инсталирай 0.4.3 от българското хранилище или от ZIP файл - plugin.video.nova.play-0.18.4.3.zip от ТУК. Поздрави! (31-10-2015, 12:26)Majide написа: Последната актуална версия на приставката, може да изтеглите от ТУК . Свалете ръчно и инсталирайте от ZIP файл. Проверявайте регулярно за нови версии!Не знам защо си решил да инсталираш добавката от SuperRepo.
31-03-2020, 22:54
Здравейте,
От няколко месеца ползвам добавката за Nova Play от българското хранилище и до сега не съм имал проблеми, но от вчера започна постоянно да буферира видеата въпреки, че нета ми е добър. Днес някой видеа тотално спряха (например епизодите на Откраднат Живот). Просто като пусна епизода, се появява колелцето за зареждане, екрана примигва и се връща на селекцията за епизод. Рестарирах рутера, на компютъра видеата си вървят и в самото устройство всичко останало си работи (например YouTube), и не знам вече какво да пробвам. Някой знае ли дали има някакъв проблем със самата добавка или да продължавам да търся проблема при мен? Благодаря предварително!
01-04-2020, 10:05
Здравей UFO и Добре дошъл във форума !
Пробвах добавката и не забелязвам проблеми с нея при мен. Видеата зареждат бързо и без буфериране. Възможно е да е имало някакво претоварване на сървърите на Нова ТВ (където се съхраняват видеата им) заради час ПИК на използване на услугата или проблем с твоя интернет доставчик. Най-малко вероятно е проблем с твоя рутер или компютър.
02-04-2020, 00:48
Здравей Majide,
Благодаря за посрещането Да, предполагам си прав защото проблемите са само с новите епизоди които реално са от NovaHD и може би проблема идва от по-високото качество. Явно ще трябва да изчакаме излоацията да свърши и хората ползващи услугата да намалеят Благодаря отново!
10-09-2020, 13:59
От както промениха сайта и приложението, добавката спря да работи.
|
|
Теми, които вероятно са свързани... | |||||
Тема: | Автор | Отговори: | Прегледи: | Последна публикация | |
BNT Play | zypy | 8 | 6,771 |
23-10-2024, 00:29 Последна публикация: martinstz |
|
CodeHealth Play | Majide | 0 | 573 |
25-12-2023, 01:08 Последна публикация: Majide |
|
Добавка за Play Diema Xtra | Rooney7601 | 3 | 5,216 |
09-03-2021, 18:32 Последна публикация: stoyanov_ynwa |