19-02-2018, 07:40
Освен да пусна моето EPG някъде?Около 220 канала са и не са мръднали

Проект Мега ЕПГ
|
19-02-2018, 07:40
Освен да пусна моето EPG някъде?Около 220 канала са и не са мръднали
![]()
02-03-2018, 00:42
Здравейте!
От днес съм на пълния план на т***.Бг и забелязах, че програмата на Sky Atlantic HD , Sky Action HD, Sky Cinema Family HD не отговаря на това което дават в момента. Само при мен ли е проблемът или в сорса? Благодаря
02-03-2018, 00:44
Може и да си прав. Отдавна не съм ги гледал, но ще проверя.
02-03-2018, 01:19
Каналите на Sky с немско ЕПГ са ОК.
![]()
10-04-2018, 17:56
Здравейте ,
Клиент съм на tivi.bg Имам kodi 17.3 Krypton под windows и на TV box x96 с backend добавката. При едни и същи настройки от 1-та страница (https://is.gd/tvbgepg) имам работещо EPG на windows PC-to , а на коди при TV box-a не тръгва?
За начало, най-лесно за разработчика, е да предоставиш Log файл.
Настройките ти са за Simple pvr client-а, нали? Сложи ли отметка за кеширане в локалната база?
10-04-2018, 22:07
(10-04-2018, 18:42)ZZlatev написа: За начало, най-лесно за разработчика, е да предоставиш Log файл. Благодаря за инфото - Като повторих всичко отначало Тръгна , написах адреса отново (не знам дали има значение малки и големи букви) и разреших кеширането. За особеностите на каналите сигурно трябва да пиша в друг раздел ![]() Някои от HD са перфектни с Kodi а други(спортни) секат, но пък са с невероятно качество и по мед и масло летят с MX Player.
10-04-2018, 22:17
Можеш да разгледаш настройките за хардуерното ускорение. Почти винаги помага на такива устройства като твоето.
Ако не ти трябва андроида, тогава можеш да погледнеш Libreelec. Поздравления за успеха със справочника. Sent from my E6553 using Tapatalk
24-04-2018, 22:51
здравейте!
Някакво движение по въпроса с програмата на Sky Channels and SyFy HD? Все още програмата не отговаря на това което дават. Ако отворя линка директно, а не през TVH, в самият стрийм има програма. Не може ли да се извлече по някакъв начин тази програма за да се изпозва тя в TVH? Благодаря!
Имате ли проблеми с EPG-то последните няколко дни? Работеше си ОК на Vero4K и на 2бр Rpi3+ с последната версия на OSMC. Настройките са както трябва, проверено е многократно. Абонат съм на TiVi.bg интересното е, че и с тяхното EPG - http://cdn.tivi.bg/x/AA:BB:CC:DD:EE:FF не иска да захапе.
Всичко си зарежда без да дава грешки, но EPG-то не иска да се покаже.
OSMC Vero4k / 2x RPi3+ / Odroid HC-2
|
|