21-02-2018, 18:25
Здравейте на всички. Не зная дали трябва да ползвам темата защото не съм сигурен дали има нещо общо с добавката но ще я ползвам, имам няколко проблема единият е че бавно превключва каналите понякога не може и да се превключи опитах с advancedsettings.xml от лога разбирам че се зареждат но буферирането си остава ето и тях
Другият проблем ми е с аудиото все едно влачи и не мога да се справя на това ползвам osmc rpi3 тествал съм и на libreelec и на openelec и на raspbian но тези проблеми си остават най-вече дразни това с бавното превключване на канали а и тествах има буфер от около 6-8 секунди което не мога да спра благодаря предварително
Код:
<advancedsettings>
<cache>
<!--- The three settings will go in this space, between the two cache tags. --->
<buffermode>3</buffermode>
<memorysize>268435456</memorysize>
<readfactor>4</readfactor>
</cache>
</advancedsettings>
Другият проблем ми е с аудиото все едно влачи и не мога да се справя на това ползвам osmc rpi3 тествал съм и на libreelec и на openelec и на raspbian но тези проблеми си остават най-вече дразни това с бавното превключване на канали а и тествах има буфер от около 6-8 секунди което не мога да спра благодаря предварително