Bscfusion fork (ИЗОСТАВЕНА) - Версия за принтиране +- Коди Фен Форум България (https://kodibg.org/forum) +-- Форум: Общи проблеми, решения и взаимопомощ (https://kodibg.org/forum/forum-4.html) +--- Форум: Компоненти за Kodi (https://kodibg.org/forum/forum-5.html) +--- Тема: Bscfusion fork (ИЗОСТАВЕНА) (/thread-339.html) |
RE: Bscfusion fork - thunderhead777 - 09-02-2017 (09-02-2017, 01:47)ZZlatev написа: Още веднъж, с какъв точно андроид бокс беше? Android 6.0.1 API level 23 Kodi 16.1 Не съм сигурен, дали преди няколко дни не го прецаках аз, след като ресетнах Kodi от дистанционното без да искам.. Знам, че след едно изключване, всички адънси, които ми бяха "фабрично" (така го купих) изчезнаха и някой от тях ги слагах наново... До тук добре! Добавката я инсталирах.. Сега остана да посоча локациите в "основни" и в "настройки на справочника" Има файл, който трябва да посоча.. От къде да го взема този файл. Кой е той? RE: Bscfusion fork - ZZlatev - 09-02-2017 Е, вече наистина трябва да се върнеш на първата страница и да прочетеш конкретно мнението на Hangman. Безсмислено е някой да си е направил труда да е описал всичко, а никой да не го чете, защото е по-лесно да пита. Успех! RE: Bscfusion fork - dido_d_d@abv.bg - 09-02-2017 (08-02-2017, 22:23)lambreto написа: Отиваш в System->TV->General и включваш Enabled Е не е истина )) Тръгна! Благодаря, lambreto ! RE: Bscfusion fork - thunderhead777 - 10-02-2017 (09-02-2017, 02:12)пthunderhead777 написа:(09-02-2017, 01:47)ZZlatev написа: Още веднъж, с какъв точно андроид бокс беше? RE: Bscfusion fork - ZZlatev - 10-02-2017 Включил ли си Телевизия? Я напиши стъпка по стъпка кво точно си направил, че така като чета имам чувството, че е нещо за реактивни двигатели. RE: Bscfusion fork - vesvel - 10-02-2017 Лично за мен тази версия 17 е много ранна и с много проблеми особенно за пускане на булсаткома.Един път работи после не иска и никакви грешки.Версия 16.1 иняма проблеми сумати и постове.Някой да има проблеми с отварянето през мобилния оператор. RE: Bscfusion fork - troble - 11-02-2017 (23-01-2017, 22:06)vesvel написа: При инсталацията на ново Коди изпълнете първо тази точка от първия пост и тогава продължете напред. Благодаря, много за снимките след като настроих PVR IPTV simple client така както е показано успях да подкарам 162 канала от 217.Преди това бяха само 148 при логнати 202 от PVR IPTV simple client.Незнам какво да направя за да изкарам останалите? PVR IPTV simple client изписва че е логнал 214 канала а се появяват само 162 реално. Какво още трябва да променя? RE: Bscfusion fork - vesvel - 11-02-2017 Това е обща бройка с радиата. RE: Bscfusion fork - troble - 11-02-2017 (11-02-2017, 17:14)vesvel написа: Това е обща бройка с радиата. Оше веднъж благодаря.Цяла седмица се боря и се чудя защо не ми вади всички канали, а те били заедно с радиата 217. RE: Bscfusion fork - hgeorgiev - 12-02-2017 Здравейте, от два дни се мъча да подкарам Fusion на един андроид бокс. Коди е 14.2. След като инсталирах Fusion от репо, не искаше да ми генерира плейлиста (скритите файлове са включени), след доста четене попаднах на темата тук и видях, че по някаква причина (описана в началото) не иска да генерира плейлиста. Изтеглих добавката от първия пост, инсталирах я, но сега като си напиша името и паролата за булсат и дава: Login error. Паролата е вярна, приложението на булсат си работи със същата парола. Идентично се държат нещата и на телефона ми Самсунг S7 с андроид7. При нормалната инсталация нямам плейлиста, а при инсталацията на добавката от тук - Login Error. Ако някой има идея ще се радвам да я чуя. Благодаря предварително. Преди година за спорта го пуснах на стария си тел за 5 мин. и всичко си тръгна. |