![]() |
bTV comedy HD - Версия за принтиране +- Коди Фен Форум България (https://kodibg.org/forum) +-- Форум: Живота извън Kodi (https://kodibg.org/forum/forum-21.html) +--- Форум: Общи приказки (https://kodibg.org/forum/forum-25.html) +--- Тема: bTV comedy HD (/thread-616.html) |
RE: bTV comedy HD - Topper - 06-02-2018 Да кажем, че вкарват логика (BTV 2, BTV HD 102, BTV +1 202) но наистина логиката е прекалено малко. А когато имаш 4 телевизора на различни марки с различна логика (ама избягвам вече да плювам програмисти, че все едно плювам в огледалото ![]() ![]() RE: bTV comedy HD - xbmcbg - 06-02-2018 (06-02-2018, 03:11)lambreto написа: За съжаление хората които държат на качество на картина, звук и оригинален звук сме малцинство и докато номера минава нещата няма да се променят. Конкуренцията между операторите която трябва да движи нещата при нас не е много на ниво. lamberto, според мен проблема е в това, че в България нито един оператор не използва професионални декодери. При про декодерите има опции: - покажи всички канали на оператора - покажи каналите за които съм абониран - покажи HD/4k каналите от моят абонамент - покажи SD каналиte от моят абонамент При нас когато техника започне да прави инсталацията ти оставя брошура с всички канали, той си работи, а ти си избираш какво ще вземеш от всичките и след това е негово задължение да ти направи подредбата на любимите канали по твой вкус. Става много лесно и бързо през таблетите който използват за да активират услугата, ако не ти харесва в последствие можеш сам да промениш подредбата или да се обадиш на клиентският телефон за да ти го направят отново. RE: bTV comedy HD - xbmcbg - 06-02-2018 (05-02-2018, 23:44)b_ignatov написа: Абе с две думи всичко е "мижи да те лажем" Има по-евтин вариант 35$/месец 6 устройства забравих да напиша, че получаваш и ютуб без реклами: https://tv.youtube.com/welcome/ RE: bTV comedy HD - Topper - 06-02-2018 Без трицифрени суми, само 420$ на година ![]() RE: bTV comedy HD - ZZlatev - 06-02-2018 За американски футбол. Мерси.. ![]() Аз си мисля дали в бъдеще няма всеки спортен канал да си има платено приложение и евентуално с развитието на iptv да задоволи с качество потребителите. Да, за нас ще е два пъти по скъпо да гледаме спортни събития от sky sport bundesliga например, но тва е друг въпрос. Друг, друг, ама явно е важен въпрос, защото тва е причината, според мен поне, да получаваме тва сегашното качество. За съдържанието съм на мнение, че сме доста привилегировани. RE: bTV comedy HD - xbmcbg - 07-02-2018 Тях и сега имат, но са подвластни на георестрикции и за това не ги виждате. Нужен вие стабилен и надежден VPN Аз предпочитам beIN SPORTS който има и 4К, коментаторите на събитията Френски, Английски и Испански езици са винаги на ниво нищо, че част от тях са араби, аз не съм расист и ги предпочитам пред българските коментатори които имам чувството, че ядат баничка с боза докато работят, включват се неуместно с глупави коментари и т н ![]() Естествено цените на оригиналните продукти с добро качество няма как да бъдат на българските цени. Когато си поръчаш канала от ТВ оператора, обикновенно получаваш и достъп до мобилното му приложение. Както е с HBOGO България. (06-02-2018, 21:28)Topper написа: Без трицифрени суми, само 420$ на годинаразходи за телеком не са по-малко 200$ на месец (интернет, телефон, телевизия и клетъчен телефон) можеш и да спестиш aко ползваш third party providers, там има компромиси с качеството ще те бъзикат с международна скорост, лимитиране на обема, да си купуваш ти модем рутер, ТВ бокс, договор и други трикове които много добре ги знаете и в България. Много хора в САЩ предпочитат телевизията на Гугъл, там има и европейски футбол Златев не е догледал или не познава каналите в Северна Америка. RE: bTV comedy HD - Topper - 07-02-2018 Ахааа, не погледнах от американската кула ![]() Защото на мен ми струва 25лв "всичкото медия" на месец. RE: bTV comedy HD - xbmcbg - 07-02-2018 Току що се регистрирах за тестов период, има голяма разлика между 360р за 25лева + всичко включено и 4К телевизионни канали за 35$, въпрос на вкус и финансови възможности + необходимост от истински широколентов интернет за да не бъдеш автоматично ограничен в по-ниска резолюция. |