![]() |
Спиране на Булсата след ъпдейт - Версия за принтиране +- Коди Фен Форум България (https://kodibg.org/forum) +-- Форум: Общи проблеми, решения и взаимопомощ (https://kodibg.org/forum/forum-4.html) +--- Форум: Общи дискусии, проблеми и решения (https://kodibg.org/forum/forum-6.html) +--- Тема: Спиране на Булсата след ъпдейт (/thread-277.html) |
RE: Спиране на Булсата след ъпдейт - xbmcbg - 02-11-2016 (02-11-2016, 11:45)ROBERT написа: Аз се извинявам, но не всички хора са програмисти или ИТ-специалисти тук и има и такива които работят в други сектори.Аз също не съм програмист и преди години започнах от кота "голяма 0", но имах желание да се науча. Също като теб нося панталони, но не посещавам форуми за шеф и кройка, а си купувам готови ..... Когато българите независимо от това дали живеят в България или в чужбина проумеят факта, че НИКОЙ С НИЩО НЕ ИМ Е ДЛЪЖЕН, тогава нещата при тях започват да се променят и всичко тръгва в правилната посока. По твоята логика, този който има кокошки трябва да раздава яйцата им на всеки срещнат, защото другите не желаят да ги произвеждат, но имат необходимост от тях ![]() ТЕМАТА стоя 10 часа без отговор защото на теб ти е много ценно времето за да погледнеш в съседната тема където беше отговорено на твоето питане още в денят на промяната, да не говорим за използване на форумната търсачка .... RE: Спиране на Булсата след ъпдейт - ROBERT - 02-11-2016 (02-11-2016, 14:19)xbmcbg написа:Не мислех да влизам в полемика с никого тук защото не това е целта на един форум. Ако някой си направи труда да отвори Уикипедия за Интернет-форум е дадено следното определение:(02-11-2016, 11:45)ROBERT написа: Аз се извинявам, но не всички хора са програмисти или ИТ-специалисти тук и има и такива които работят в други сектори.Аз също не съм програмист и преди години започнах от кота "голяма 0", но имах желание да се науча. Също като теб нося панталони, но не посещавам форуми за шеф и кройка, а си купувам готови ..... "Интернет форум, или още наричана дъска за съобщения, е сайт за онлайн дискусии. Заражда се като модерен еквивалент на дъските за бюлетини. " В този смисъл аз виждам целта на един форум като дискусия,обмяна на опит и знание,нови идеи и оригинални хрумвания до които един или група членове на форума са достигнали и имат желанието да споделят постигнатото и с останалите. Така, че не искам никой да ми "раздава яйца", а търся способи,начини и форми чрез които може да се достигне до решаване на даден казус. А що се отнася до това, че българите не могат да проумеят факта, че никой с нищо не им е длъжен, да, но нали на взаимопомоща и колективната мисъл се крепи целия прогрес на тази планета. Както има една много хубава българска поговорка - Една птичка пролет не прави. Но озлоблението, ненавистта и отчуждението са взели такива застрашителни форми у нас в България, че нацията ни е на път да се самоунищожи. Но всичко това е предмет за други форуми,този е за технологии. RE: Спиране на Булсата след ъпдейт - xbmcbg - 02-11-2016 Можеш ли да посочиш място в този форум на което и ти си написал полезна информация за другите? - от поста ти разбирам, че си човек който работи в екип. Отговора ти не обхваща следната част от моят пост: Цитат:ТЕМАТА стоя 10 часа без отговор защото на теб ти е много ценно времето за да погледнеш в съседната тема където беше отговорено на твоето питане още в денят на промяната, да не говорим за използване на форумната търсачка .... |