Приставка за гледане Булсат - Версия за принтиране +- Коди Фен Форум България (https://kodibg.org/forum) +-- Форум: Общи проблеми, решения и взаимопомощ (https://kodibg.org/forum/forum-4.html) +--- Форум: Компоненти за Kodi (https://kodibg.org/forum/forum-5.html) +--- Тема: Приставка за гледане Булсат (/thread-632.html) |
RE: Приставка за гледане Булсат - Topper - 16-01-2021 В интерес на истината - само за Fusion, защото не желаех да купувам приемник и антена, исках само бокса. И да, беше голяма разправия, че "не може така" но исках втори абонамент, ползвах с роднини съвместно друг абонамент с 5 приемника и това може би наклони везните. Тогава в листата им (трябваше в офис да ида, не става по телефон или онлайн) на хартия имаше "Fusion план 12.90 включване, 5лв месечна такса" RE: Приставка за гледане Булсат - martinstz - 16-01-2021 Водите ненужна дискусия. Веднага Ви давам пример за още по-евтино заплащане към Булсат с всички канали - намирате приятел, който е техен абонат и ползва по-малко от 4 у-ва, разбирате се с него да заплаща за още един допълнителен приемник и вие му заплащате само стойността за допълнителния приемник. Гледате си всичко за около 2лв. на месец. Ако искате си вземете и приемника при вас, ако искате си ползвайте само приложението им. И всичкото това удоволствие за "огромния" разход от 2лв. на месец. RE: Приставка за гледане Булсат - Topper - 18-01-2021 (16-01-2021, 23:49)martinstz написа: Водите ненужна дискусия. Веднага Ви давам пример за още по-евтино заплащане към Булсат с всички канали - намирате приятел, който е техен абонат и ползва по-малко от 4 у-ва, разбирате се с него да заплаща за още един допълнителен приемник и вие му заплащате само стойността за допълнителния приемник. Гледате си всичко за около 2лв. на месец. Ако искате си вземете и приемника при вас, ако искате си ползвайте само приложението им. И всичкото това удоволствие за "огромния" разход от 2лв. на месец. Да, така правих с моя баджанак с години (Аз съм абонат на Близу/А1). Но той реши да сменя доставчика, аз пък искам да си ползвам Булсат+TVH и за това отидох да си подновя отдавна спрян абонамент. Опитах се да намеря бележките за плащане, но за съжаление не успявам. В общи линии е до разговор и настояване в офис. Първоначално не можело да имам абонамент само с Fusion. Сега вече и това може. Или варианта със споделен абонамент. Това е. RE: Приставка за гледане Булсат - losh1 - 20-01-2021 Здрасти, ползвам коди Fusion от доста време но сега преминах андроид 11 на телефона и не мога да го инсталирам стигам до ->Локален път посочвате файла Android- Android/data/ като кликна на data не се отваря това с версии на коди 18.9, 18.5, 19 има ли решение. RE: Приставка за гледане Булсат - martinstz - 20-01-2021 (20-01-2021, 11:25)losh1 написа: Здрасти, ползвам коди Fusion от доста време но сега преминах андроид 11 на телефона и не мога да го инсталирам стигам до А разрешил ли си в настройките на Коди да се виждат скритите файлове и папки? За съжаление съм с Андроид 10 и не мога да тествам. RE: Приставка за гледане Булсат - losh1 - 20-01-2021 Да, разрешил съм пробвам с тези репо на Mar33 и PVR IPTV Simple Client 3.10.0 п.п. Най вероятно аз бъркам нещо щом никой друг не споменава за проблеми. RE: Приставка за гледане Булсат - Fireblade - 20-01-2021 (20-01-2021, 11:52)losh1 написа: Да, разрешил съм пробвам с тези репо на Mar33 и PVR IPTV Simple Client 3.10.0 Добре де пирставката имаше опция да копираш листата на друго място. Просто пробвай така, пробвай да я подкараш с някой друг апп(примерно perfectplayer) за да си сигурен, че всичко е точно с листата. RE: Приставка за гледане Булсат - dimityr1952 - 20-01-2021 Задължително ли трябва да съм платил абонамент към булсатком за да ползвам дабавката на Мар33? RE: Приставка за гледане Булсат - Fireblade - 20-01-2021 (20-01-2021, 17:40)dimityr1952 написа: Задължително ли трябва да съм платил абонамент към булсатком за да ползвам дабавката на Мар33? Разбира се. Да не говорим, че покзва само каналите за които сте платили съответно. RE: Приставка за гледане Булсат - losh1 - 20-01-2021 (20-01-2021, 15:46)Fireblade написа: Просто пробвай така, пробвай да я подкараш с някой друг апп(примерно perfectplayer) за да си сигурен, че всичко е точно с листата.С този perfectplayer листата се зареди, при кодито не ми дава да стигна до bulsat. m3u стигам да тук storage/Android/data не се отваря дата. п.п. искаш да кажеш, че кодито може да отвори perfectplayer и чрез него да отворя листата ? |