Bscfusion fork (ИЗОСТАВЕНА) - Версия за принтиране +- Коди Фен Форум България (https://kodibg.org/forum) +-- Форум: Общи проблеми, решения и взаимопомощ (https://kodibg.org/forum/forum-4.html) +--- Форум: Компоненти за Kodi (https://kodibg.org/forum/forum-5.html) +--- Тема: Bscfusion fork (ИЗОСТАВЕНА) (/thread-339.html) |
RE: Bscfusion fork - tishog - 13-03-2017 Махнах отметките за чистене на датата, но ще видим по-късно като стане време за ъпдейт на листата понеже пролема го има само след по-дълго спиране на коди. Иначе и аз сега експериментирам на телефон с последната версия 1.2.2 директно от гитхъб. По-късно или сутринта ще тествам отново. След колко часа изтича живота на листата? RE: Bscfusion fork - vesvel - 13-03-2017 8 часа RE: Bscfusion fork - Dimitar - 14-03-2017 (11-03-2017, 03:38)wwwcomivo написа: Здравейте "форумци", от доста време нямах възможността да следя какво става във форума но най-накрая успях да прочета постовете.Някъде прочетох че през мобилния нет не може да се гледа NOVA,и Спортните Диеми а само през WI-FI,но аз този проблем съм си го решил доста отдавна и затова искам да го сподля с вас.Истината е че трябва да прекарате IP-то което ви предоставя самият мобилен оператор през друг сървар.За тази цел аз ползвам приложението VPN Master. Надявам се че съм ви бил полезен.На мобилния нет на теленор се губят,пробвах през 3 държави но не се получава - GB,D,NL. RE: Bscfusion fork - wwwcomivo - 14-03-2017 (14-03-2017, 01:08)Dimitar написа:Братле,направи го през България а не през друга държава.(11-03-2017, 03:38)wwwcomivo написа: Здравейте "форумци", от доста време нямах възможността да следя какво става във форума но най-накрая успях да прочета постовете.Някъде прочетох че през мобилния нет не може да се гледа NOVA,и Спортните Диеми а само през WI-FI,но аз този проблем съм си го решил доста отдавна и затова искам да го сподля с вас.Истината е че трябва да прекарате IP-то което ви предоставя самият мобилен оператор през друг сървар.За тази цел аз ползвам приложението VPN Master. Надявам се че съм ви бил полезен.На мобилния нет на теленор се губят,пробвах през 3 държави но не се получава - GB,D,NL. RE: Bscfusion fork - tishog - 14-03-2017 С премахнати отметки за чистене на датата (1.2.2) отново иска второ стартирване след като се обнови листата (Kodi 17.0). Не е болка за умиране. Все пак работи. RE: Bscfusion fork - Dimitar - 14-03-2017 (14-03-2017, 02:08)wwwcomivo написа:Първо беше през България,но като не се получи за това реших да пробвам и през други държави.(14-03-2017, 01:08)Dimitar написа:Братле,направи го през България а не през друга държава.(11-03-2017, 03:38)wwwcomivo написа: Здравейте "форумци", от доста време нямах възможността да следя какво става във форума но най-накрая успях да прочета постовете.Някъде прочетох че през мобилния нет не може да се гледа NOVA,и Спортните Диеми а само през WI-FI,но аз този проблем съм си го решил доста отдавна и затова искам да го сподля с вас.Истината е че трябва да прекарате IP-то което ви предоставя самият мобилен оператор през друг сървар.За тази цел аз ползвам приложението VPN Master. Надявам се че съм ви бил полезен.На мобилния нет на теленор се губят,пробвах през 3 държави но не се получава - GB,D,NL. (14-03-2017, 02:08)wwwcomivo написа:Първо беше през България,но като не се получи за това реших да пробвам и през други държави.Интересното е че с мобилния нет на виваком,този проблем го няма(14-03-2017, 01:08)Dimitar написа:Братле,направи го през България а не през друга държава.(11-03-2017, 03:38)wwwcomivo написа: Здравейте "форумци", от доста време нямах възможността да следя какво става във форума но най-накрая успях да прочета постовете.Някъде прочетох че през мобилния нет не може да се гледа NOVA,и Спортните Диеми а само през WI-FI,но аз този проблем съм си го решил доста отдавна и затова искам да го сподля с вас.Истината е че трябва да прекарате IP-то което ви предоставя самият мобилен оператор през друг сървар.За тази цел аз ползвам приложението VPN Master. Надявам се че съм ви бил полезен.На мобилния нет на теленор се губят,пробвах през 3 държави но не се получава - GB,D,NL. RE: Bscfusion fork - smackoff - 14-03-2017 Да разбирам ли тогава че в Булсатком приставката на Коди в Англия ще бъде с орязани канали на bTV и Нова както е с приложението им? Последния път когато ползвах това приложение от там всички тези канали липсваха... RE: Bscfusion fork - vesvel - 14-03-2017 Няма да имаш само диема спорт. RE: Bscfusion fork - wwwcomivo - 15-03-2017 (14-03-2017, 23:24)vesvel написа: Няма да имаш само диема спорт. Както казах вече ще ги има,при условие че си инсталира някакъв VPN чрез който прекара IP адреса през някой Български сървар(задължително трябва да е Български) в противен случай няма да стане.Съответно NovaTV се появява и на стандартното приложение на Булсат.Само Диемите не излизат там . RE: Bscfusion fork - smackoff - 16-03-2017 (15-03-2017, 23:02)wwwcomivo написа:(14-03-2017, 23:24)vesvel написа: Няма да имаш само диема спорт. Това за VPN го знам, но не ме устройва да плащам и за това, при условие че си плащам за пълния пакет на Булсат, включително Диема спорт и Спорт+.Не е голяма загубата на спортните канали при положение че там си имам отделно местни спортни канали, загубвам само качественото българско първенство... |