30-10-2017, 19:37
Ако си в Испания, няма никакъв проблем.
Free BG TVs
|
30-10-2017, 19:37
Ако си в Испания, няма никакъв проблем.
02-11-2017, 23:34
(30-10-2017, 19:32)shantros написа:(30-10-2017, 18:22)petko10 написа: Има ли как да ударя едно рамо бтв ? Предполагам само трябва да се коригират стриймовете където може и да се откоментират където не може. Ако го има кодът в git и дадете малко насоки може да ги разцъкам. "бтв" беше мързеливо написано "btw" = "между другото" : Иначе мерси за информацията, но съм си в България и поне с това нямам проблем, но ще опитам да пооправя другите канали
08-11-2017, 00:05
по добре да се потърсят дали има нови телевизии в нета
08-11-2017, 22:14
Колеги, само да попитам за справка, Нова върви ли ви към този момент? При мен спря незнайно кога след обед.
09-11-2017, 22:24
Нова работи само от един източник, другите са спрели.
Махнах неработещите и оставих само работещия линк. Базата данни с телевизиите трябва да се обнови автоматично. Ако не ти се чака можеш да я замениш ръчно. За целта свали този файл https://github.com/harrygg/plugin.progra...b?raw=true и го сложи в C:\Users\<user>\AppData\Roaming\Kodi\userdata\addon_data\plugin.program.freebgtvs или C:\Users\<user>\AppData\Roaming\Kodi\userdata\addon_data\plugin.video.free.bgtvs в зависимост от адона който използваш. Утре ще видя и другите неработещи канали.
11-11-2017, 05:15
Благодаря,
но сега Нова изчезна напълно, имам само радиото, което е с логото на телевизията и прихваща ЕПГ-то, но е в таб радио и пуска радиото. Това го имах, като малък дразнител и преди време и бях писал по-назад в темата. Сега забелзявам, че Нова я има и върви, ако се пусне от адона: Видео - Добавки - free bg tvs - всички. През simple pvr на таб телевизия на иска да я вади, че я има. Проверил съм адоните за обновления, също ръчно подмених tv.bg
11-11-2017, 18:36
Аз вчера ъпдейтнах и двата адона, проблема след този ъпдейт ли се появи?
Вчера преди да пиша мнението, подмених tv.db направих и проверка за актуализация, нямаше налична, а в гит-а пишеше - последно едитван преди 13 часа. Сега пак ще пробвам за актуализация и ще пиша какво е положението. Спомням си само, че от момента в който се добавиха и радиата(преди месеци), от там нататък даваше някакви такива отклонения.
Потвърждавам, в таб телевизия Нова не присъства, в таб радио има Нова, с епг и лого на Нова, но пуска радио. Няма налична актуализация. Добавката към момента е с версия 2.3.4, в списакът с промени пише: поправени статични линкове + поправка по кода
11-11-2017, 19:33
Да, и при мен е така след последния ъпдейт.
11-11-2017, 21:42
Проблема беше в базата данни. Може да изчакате няколко часа сама да се ъпдейтне или да свалите новата.
https://github.com/harrygg/plugin.progra...b?raw=true |
|
Теми, които вероятно са свързани... | |||||
Тема: | Автор | Отговори: | Прегледи: | Последна публикация | |
BG Free TV | accrington | 1 | 2,315 |
05-02-2023, 15:02 Последна публикация: mehanic |