Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
БГ Подкасти
#1
Music 
Приставка за слушане на българските подкасти през Коди. Изберете интересен за вас подкаст от нашия каталог и слушайте неговите епизоди чрез удобствата на Коди напълно безплатно, без месечни такси и без регистрации. Автора на приставката не носи отговорност за наличното в подкастите съдържание, за ефекта от инсталирането й във вашето устройство, както и за характера на техническите ви проблеми! Коди приставката се разпространява под GPL2 лиценз.
[Изображение: screenshot-01.jpg]
Въпроси и отговори:
? При опит за влизане в някой от подкастите или отваряне на епизодите получавам грешка. Какво да направя?
- Покажете ми log файла на Kodi за да открия проблема. Ако това ви затруднява, пратете ми лично съобщение с кратко описание кое заглавие се опитвате да отворите и под каква операционна система използвате Коди.

? Подкастът, който харесвам го няма в каталога. Можете ли да го добавите?
- Пратете ни линк (по лично съобщение) със страницата/платформата откъдето го слушате. Ще направим проверка и ако е възможно ще бъде добавен, стига да съдържа директни линкове към аудио/видео записи за отделните си епизоди и те да са на български език.

? Какъв вид техническа поддръжка се осигурява за добавката?
- Може да пишете в тази форумна тема или на лично съобщение за всеки проблем или неточност (грешно заглавие, описание, изображение...) и ние ще направим съответните корекции. Каталогът на подкастите е изцяло наш и никой друг не го обновява, редактира или използва т.е. изцяло от вас - потребителите зависи кои подкасти ще бъдат включени или ако са неактивни - съответно да бъдат премахнати.

? Поддържа ли се родителски контрол за съдържанието в подкастите?
- Авторите на самите подкасти решават ще използват ли наличната функционалност за маркиране на конкретни епизоди като неподходящи за деца. В случай, че искат да използват тази маркировка, от тях се изисква в манифеста на подкаста да се използва extension tag за стандарт RSS 2 от тип <itunes:explicit>yes</itunes:explicit> - по един такъв таг за всеки отделен епизод в канала (манифеста). Това автоматично ще се разпознава в нашата добавка (няма нужда от никакви настройки) и в чисто уведомителен режим, добавката ще изведе предупредително уведомление, което няма да можете да затворите в рамките на 30 секунди (затваря се само след изтичане на 30-те секунди) т.е. сами трябва да спрете епизода и да отворите нещо друго, ако решите да се съобразите с препоръката на създателя на съдържанието. Рестриктивен режим, в който директно се забранява самото отваряне на такива епизоди, неподходящи за деца, няма да бъде имплементиран в тази добавка.

? Безплатна ли е приставката? Някой ми иска пари!
-Добавката БГ Подкасти винаги е била и ще си остане напълно безплатна за ползване и употреба. Няма основание някой/някъде да ви иска задължително пари за нея. Поддръжката, която аз осигурявам през този форум, също е безплатна. В случай, че имате собствена договорка с трето лице за осъществяване на процедура по инсталация, конфигурация или друг вид техническа поддръжка, това няма нищо общо с разработчика на добавката или с kodibg.org. Инсталирайки тази добавка, вие автоматично приемате тези условия (Terms of Service).

Последната актуална версия на приставката, може да изтеглите от ТУК . Свалете ръчно и инсталирайте от ZIP файл. Проверявайте регулярно за нови версии!
The last actual version of the addon can be downloaded from HERE. Download manually and install from ZIP file. Check periodically for updates!
[Изображение: notrobosmall.jpg]
Отговори


Отваряне на: