Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Разбъркано възпроизвеждане на съдържание
#1
Привет.
TV Box X88 Pro 10 с андроид
Kodi 18.9 Leia
Инсталиран Mar33 Repo чрез него - Free Bg / world Online TV

BGTV Online - никой от стриймовете не стартира
Alfabass Free TV /BG/ - никой от стриймовете не стартира
BG TV Player - каналите тръгват, но след минута започва разбъркано възпроизвеждане - връща съдържанието с 20-30 сек. назад, работи нормално няколко минути и отново връща. И така постоянно и с повечето от пробваните канали.
По принцип ползвам само BG TV Player /защото другите не сработват/ и ми се ще да реша този досаден проблем, който се появи от преди около месец.
Някакви идеи ?

ПП: Същата конфигурация е и на друг TV Box с по-стара версия на Kodi. Същия проблем.
Отговори
#2
Понеже почна да ми омръзна да пиша едно и също, цитирам това, което съм писал в темата за хранилище Мар33: "Free BG/World Online TV - добавка, в която са събрани няколко източника за онлайн телевизии, които ги има свободно в интернет. Добавката не съдържа собствени нелегални стриймове към телевизии! Всички канали, които има в добавката се стартират от различни източници (сайтове). Ако някой канал не тръгва, то значи, че и на източника не работи. Ако не се вижда някой канал, то просто го няма."
Връзка с репо Mar33: 
http://martinstz.com/repo/repository.mar33-3.3.33.zip
Отговори
#3
А нещо във връзка с разбърканото възпроизвеждане на BG TV Player ? Не смятам, че е нормално и търся причината.
Отговори
#4
(24-02-2021, 15:01)vesodimov написа: А нещо във връзка с разбърканото възпроизвеждане на BG TV Player ? Не смятам, че е нормално и търся причината.

Трябва ли пак да цитирам горния си пост? Щом излизат разбъркано, значи така е в източника! Ако там някой го оправи и тук ще се оправи!
Връзка с репо Mar33: 
http://martinstz.com/repo/repository.mar33-3.3.33.zip
Отговори
#5
Ти имаш ли инсталиран BG TV Player от твоето репо ? Каналите възпроизвеждат ли се нормално ?
Общо взето идеята беше да се включи някой, койдо да напише "И при мен е така" или "Аз гледам каналите без проблем през тази добавка". За да се ориентирам къде може да е проблемът.
Инак излиза, че си си направил форум само за себе си и се нервиш, когато някой пита нещо.
Отговори
#6
(26-02-2021, 18:08)vesodimov написа: Инак излиза, че си си направил форум само за себе си и се нервиш, когато някой пита нещо.

Обяснението е достатъчно ясно - каквото е при източника, това ще е и при теб. При този тип добавки, това е най-простото обяснение. Най-тъпото е, че е повтаряно сто пъти, пък е най-простото. 

Сега остана да чакаш да се оправят източниците, за да си сигурен в това. Тогава пак ще можеш да гледаш безплатна телевизия с отвратително качество.
Отговори
#7
(26-02-2021, 18:08)vesodimov написа: ...Каналите възпроизвеждат ли се нормално ?...къде може да е проблемът...и се нервиш, когато някой пита нещо.
 1. Би трябвало, но на практика Не.
 2. Излъчването им е неофициално, без никакви гаранции. Addon-ът също е неофициален; Tой няма нищо общо със сайтът разпространяващ каналите; Addon-ът се разработва като хоби, за спорта, а не с цел печалба и не идва с никакви гаранции за качество, съдържание или работоспособност.
 3. Нормално е да се ядосвате. И аз също се ядосвам, когато намеря нещо интересно, а то не работи. "На харизан кон, мегабайтите не се гледат" - народна мъдрост.
[Изображение: notrobosmall.jpg]
Отговори
#8
Хора, изпитвам уважение към труда на всеки един от вас. От това, че отделяте от времето си за да може ние, неможещите, да инстелираме нещо и то да ни върши работа. Наясно съм, че сигналът е такъв, какъвто идва. Просто исках да разбера дали проблемът е в моите устройства. Нищо повече. Позрави.
Отговори
#9
(26-02-2021, 18:08)vesodimov написа: Ти имаш ли инсталиран BG TV Player от твоето репо ? Каналите възпроизвеждат ли се нормално ?
Общо взето идеята беше да се включи някой, койдо да напише "И при мен е така" или "Аз гледам каналите без проблем през тази добавка". За да се ориентирам къде може да е проблемът.
Инак излиза, че си си направил форум само за себе си и се нервиш, когато някой пита нещо.

1. Имам инсталирано това, за което питате, тъй като все пак аз съм го писал, но не го ползвам.
2. Вие не питате дали и при другите е така, а питате, защо Ви е разбръкано. Поне аз така го разбирам.
3. Освен, че съм потребител на този форум, нямам НИЩО общо с него! Нито е мой, нито съм администратор, нито съм модератор. Обикновен потребител съм, като Вас.
4. Повярвайте ми, когато почнат и Вас да Ви питат за едно и също нещо по амнайсет пъти, при положение, че съм го написал с удебелени букви, точно срещу името на добавката, сигурно и Вие ще почнете да се нервите!
Връзка с репо Mar33: 
http://martinstz.com/repo/repository.mar33-3.3.33.zip
Отговори
#10
@ martinstz
Прекалено лично приемате нещата. Не съм Ви нападал затова, че сте създател на приложението и то не работи. Както казах и преди - уважавам труда на другите.
Търсих начин да разбера къде е проблемът. Идеята наистина беше някой, който го има инсталирано, да каже "и при мен е така", или "при мен връщане няма". И толкова.
Питах в друг форум, веднага ми отговориха, че и при тях е така и историята приключи.
Поздрави на всички.
И да не забравите жените на 8-ми март ... ;-)
Отговори


Отваряне на: