Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Да кажем сбогом на българските торенти
#1
Предупреждение :
Хора които не владеят английски и се самоограничават от към обучение като един от Модераторите тук, (който се вживява в ролята на модератор от популярните кенефни сайтове в България като ПИК и БЛИЦ и други подобни , измисля си собствени правила и забранени думи, трие постове без основание и ги редактира без да се обозначи понеже понеже истината не му е удобна)  да не кликат на линка Bulgaria Plans to Take Down Top Torrent Sites, with U.S. Assistance
Отговори
#2
Хора, които пък не владеят български, да се ограничават със създаването на теми, ако не искат другите да им се смеят.

Торени=Торенти???
Отговори
#3
Забележката е основателна, Ще коригирам правописната грешка.

Какво лошо намери в израза, че  невежеството не може да бъде аргумент и го изтри без да отбележиш?

Не използвай методите на вашият диктатор, няма нищо лошо след като нямаш навици да четеш и да се ограмотяваш да се вслушаш в мнението на тези които го правят.
Не превръщай сайта в място само за втора ръка хора като теб които са ограничени от собственото си невежество. След като имаш проблеми с чуждите езици прескачаш написаното и толкова, това че ти не знаеш не означава, че е невъзможно.
Отговори
#4
Ти явно не разбираш, че този форум не е "кой е по-по-най"? Тук не сме за да показваме, кой колко езика владее, тук сме да помагаме на тези които имат проблем с материята. Защо не се замислиш, че и на теб някой ти е помогнал да научиш френски примерно? Всъщност доста потребители вече знаят, че владееш френски, английски и това, че ползваш google много добре. Замисли се обаче, това на тях какво им помага.........ще ти отговоря веднага.......абсолютно нищо. Замислил ли си се също, че ако всеки използва Google като теб, този форум ще остане празен, защото никой няма да пита тук. Не разбра ли също, че аз нямам проблем с езиците, а имам проблем с това, че в български форум се пише на чужди езици? Опитай се да разбереш, че не всеки е полиглот,вещ и кадърен като теб. Има хора, които нямат твоя опит и знания, а се опитват да научат нещо чрез този форум. В повечето случаи, някой който има желание им показва като на първокласник и те успяват. Други, които не им се занимава просто подминават. Лошото за форума е обаче, когато се появи някой и ги нахока за това колко са невежи и неграмотни и как да ползват Google. След това нещо, тези хора започват да искат помощ на лични съобщения, viber или skype и техният проблем и неговото решение остават невидими за форума. Също така, тези хора не се и опитват да пишат повече тук. Ако смяташ, че това което правиш е от полза за този форум.......продължавай в същия дух. Аз не мисля повече да играя ролята на падар, диктатор и патриот.
Отговори
#5
Оправям се и други езици освен изброените, (бил съм над 20 години в разни учебни заведения), но не съм филолог. Пиша и се уча от други чуждоезични за теб форуми, успокой се!

Все още не разбирам защо ми преправяш постовете и ги правиш безсмислени все едно, че са написани от теб, за да компенсираш собствената си неграмотност. Стига с тези селски номера!
С какво нарушаваше правилата изтритият пост? Помоли Majide да ти го изпрати и го прочети няколко пъти на глас за да го проумееш. Запомни, че на ум четат са тези които разполагат с такъв, а ти категорично не си в тази група. Когато го проумееш ще разбереш, че беше насочен да помогне на хората да не слушат латерната която със софтуер щяла да оправя фатален хардуерен недостатък. Двамата с него пишете без да имате елементарни познания за дисконтираната материя, просто за да сте опозиция. Ти можеш да ми триеш постовете, а той има комерсиални интереси да си раздава контактите за да реализира евентуална мижава сделка и да се отърве от бокс чийто място е в кофата за рециклиране.
Много време ти отделих, не си ми интересен.
Отговори


Отваряне на: