Коди Фен Форум България

Пълна версия: Булсат Андроид ТВ, 2 ТВ с една парола?
В момента виждате орязана версия на нашия форум. Вижте пълната версия с подходящо форматиране.
Страници: 1 2 3 4 5
И с 10 различни съм пробвал.
Значи това отговаря на въпроса на колегата, газ по мантинелата (и чакаме плъгина Smile )
Да това е с OS ID Samsung Wink .
За да проверим колко време Булсат ще ни изтърпят, преди да се случи очакваното и отново да ни върнат на 360р ли ?
Аз не прекалявам, даже не ги използвам, имам 3 фюжъна на един абонамент и 4 сат на друг. Това със скриптовете е за спорта и те така.
Най добре е да почват да прилагат общите условия от т.16 нагоре, ще има доста които да реват ще ги чувам чак на карпатите
И аз съм абонат и плащам целогодишно Фюжън,даже на два профила, но от както направих 3 записа, важни за мен и след 5 дни когато намерих време да ги гледам....бяха изчезнали, защото ги пишели "при тях" и ги изтривали, за да пестят място (ми за к'во ми е тоя бокс тогава) и се заиграх с TVH. Пак си плащам, но си записвам и съхранявам каквото и колкото си поискам.
Topper, тази простотия със записите на техният сървър и "къстъм" боксовете беше измислена от Нетера преди много години, те даваха да се запишат 5 часа ако не ми изневерява паметта, но стояха там за неопределено време. Когато привишиш лимита трябваше да избереш какво ще изтриеш за да запишеш нещо ново. Те дори имаха и друга екстра - "в момента се излъчва предаване за което Нетера няма правата да позволи неговото записване".
За Нетера не знам, тогава само ми караха трафика, не съм им ползвал телевизята. Обаче звучи повече от логично, включително и за правата. Виж на БСК ако намериш някъде колко записи може да направиш и за колко време се съхраняват - ще е чудо. Не коментирам защо аджеба ги съхраняват при тях, това е извън всякакава логика. Най-вече с къстъм OS-а им, където могат да направят каквото пожелаят.
По това време имах удоволствието да работя за Нетера и ще ти кажа защо се правеше, старият им бокс нямаше възможност за използване на външен диск и това беше единствената възможност. Ако си спомняш Ментел също използваше тяхната телевизия.
Страници: 1 2 3 4 5