Коди Фен Форум България

Пълна версия: Плейлист с български канали (.json)
В момента виждате орязана версия на нашия форум. Вижте пълната версия с подходящо форматиране.
Страници: 1 2 3
Здравейте мили хора. Днес попаднах на нещо много интересно (http://live.bgtv.stream/). Както пише на самия сайт:

Цитат:За да гледате БГ телевизия, изтеглете плеъра на вашето мобилно устройство и въведете линка за плейлиста.

Ако вече имате зареден стария плейлист, задръжте върху някой канал и изберете "Delete All", след това въведете адреса за новия плейлист.

Плейлист с български канали (обновен на 29.09.2017):
http://live.bgtv.stream/bg.json


Плеър за Андроид и iOS:
https://da-player.com/

Тествах с App-a на iOS и тръгнаха всички канали (вкл. Диема Спорт 1/2, бТВ Екшън, HBO 1/2/3 и прочие), а даже през Apple TV тръгна и на телевизора (за жалост не може да ползваш телефона докато се стриймва). В чужбина съм и си вървят и тук без проблеми и засичане.

До сега търсих начин да подкарам playlist-тата на Коди, но не намирам как да стане. Та се чудя има ли начин тази .json плейлиста да се подкара? Или алтернативно някой може ли да напише скрипт, който да конвертира .json в m3u или нещо, което да тръгне в Коди.

Поздрави. П
Не знам дали ще има смисъл да се прави аддон или скрипт. Живота на такива листи обикновено е няколко дена, а ако се разпространят и в интернет дори и по-кратък.

При мен не работеха всички канали - мтелспорт не се отваря.
(01-10-2017, 14:49)zdravkos написа: [ -> ]Не знам дали ще има смисъл да се прави аддон или скрипт. Живота на такива листи обикновено е няколко дена, а ако се разпространят и в интернет дори и по-кратък.

При мен не работеха всички канали - мтелспорт не се отваря.
И при мен MtelSport спря. Huh
И при мене спря с да плеъра
Забелязах,че "Mtel sport 2" е тръгнал,но единицата липсва.Това е с DAplayer.
Някой,ще се пробва ли да направи някакъв скрипт да подкараме тази плейлиста в коди.
(26-06-2018, 21:32)bLck написа: [ -> ]Някой,ще се пробва ли да направи някакъв скрипт да подкараме тази плейлиста в коди.

Говорено е по темата. Не може да се направи унифициран код. Може всеки за себе си да си направи, като прихване линковете с някакъв снифер и си направи плейлист, както съм направил аз, примерно. Проблемът е, че се генерира определен хаш, който е кодиран и е съвкупност от няколко елемента, и той е уникален за всяка мрежа, а не може да се хване кодирането и да се разбере как се кодира, за да се унифицира (поне аз не можах, а разбрах, че и друг колега е пробвал и е стигнал до същия извод). Така че ако искаш плейлист, пускаш си някакъв снифер или Packet Capture за андроид и през Да плейър пускаш каналите, които ти трябват, копваш им стриймовете от кептчъра и си правиш листа за твоята си мрежа. Листата работи на всички у-ва в локалната мрежа, докато не ти се смени външния IP адрес.
Имали начин да се симулира или да се направи така че плей листата да си чете само външното IP с което е направена и всички канали в нея да си вървят

Че поне си рестартирам рутера няколко пъти в седмицата и ми прави автоматично ново външно IP и след това нищо не става от самата плей листата .
Благодаря на отзовалите се.
(27-09-2018, 17:02)Compare написа: [ -> ]Имали начин да се симулира или да се направи така че плей листата да си чете само външното IP с което е направена и всички канали в нея да си вървят

Че поне  си рестартирам рутера няколко пъти в седмицата и ми прави автоматично ново външно IP и след това нищо не става от самата плей листата .
Благодаря на отзовалите се.


Няма ли опция да ти дадат статично IP от доставчика?
Добра идея ,ще питам и без това ще си удължавам договора евентуално.


P.S
Не е ли по хубаво да е променливо IP-то?
Страници: 1 2 3