Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Как да гледаме P2P TV (acestream/TorrentTV)
#41
Не си единствен Big Grin  аз зарибих системният администратор на фирмата в която работя и вече всички си поръчваме каналите които искаме да гледаме. Негова е грижата за останалото, справя доста добре и винаги намира начин как да оптимизира служебните сървъри така, че да намери място и за телевизията - вече гони 3000 ят канал (обслужва персонал който говори повече от 20 различни родни езика)
Отговори
#42
(12-08-2016, 08:30)b_ignatov написа: Дали има някаква възможност, проксито на Валдикс да тръгне на Libre Elec?

(12-08-2016, 10:15)Alkatrazbg написа:
Няма причина да не тръгне. Инсталирай си само енджина на ацестреам който е бинарен файл  и  гледай колкото искаш. Ако ще гледаш едните торенти само  и нямаш платка която да се възползва от тази специална линукс дистрибуция тя не ти е нужна изобщо.

Дайте някой жокер хора Smile
През конзолата немога да инсталирам нито gevent нито psutil.Отделно и нито една от командите(pip install,apt-get install и pacman) нетръгва.
Отговори
#43
(14-08-2016, 20:02)b_ignatov написа: Дайте някой жокер хора Smile
През конзолата немога да инсталирам нито gevent нито psutil.Отделно и нито една от командите(pip install,apt-get install и pacman) нетръгва.

За съжаление не виждам как това ще стане лесно. 

apt-get, pacman и др. са пакетни мениджъри съответно на Ubuntu, Arch. Не можеш да разчиташ на тях. Най-близкото до пакетен мениджър за openELEC(libreelec) е repo-то https://github.com/OpenELEC/unofficial-addons, което се добавя през KODI като стандартно addon repo. Ако там има някое от dependency-тата прекомпилирано в подходяща версия, супер, но едва ли Smile 

Т.е. липсващия софтуер трябва да се компилира специално за платформата, на която ще се ползва, което НЕ е тривиален процес и вероятно непосилен за хора, които нямат опит с LINUX на ниско ниво.
LibreELEC on ODROID C2
Отговори
#44
За сега няма добавка за LibreElec с тези зависимости.От това,което четох и търсих.....единствения начин е да си прекомпилирам собствена сборка с нужните зависимости,което е сложно на този етап за мен.Има един руснак,който е направил собствени сборки за различни устройства с вградено прокси,така че не е невъзможно.За сега си оставям лаптопа да подкарва проксито и си гледам на бокса,което също е вариант.
Отговори
#45
Малко  да обновя темата със едно PPA  защото проксито на Владкис вече не се съпортва aceproxy Ubuntu
Във същото хранилище има още много полезни неща за IPTV,VDR ,picons,Kodi   и тн.
Още малко линкове Smile AceProxy/Ubuntu-14.04.4 Setup на руски ; AceProxy/Ubuntu-16.04.1 Setup на руски ;AceProxy Win10 ; AceProxy/Docker Linux за тези дето имат NAS

Линк за КодиБГ версията acestreamproxykodibgversion

Още едно прокси  базирано на PHP AcePHProxy
Статични линкове за прокси  на принципа : избираш,поставяш и забравяш Цък

Нова версия на Ацестреам за Ubuntu http://wiki.acestream.org/wiki/index.php/Download Как се инсталира четем  тук http://wiki.acestream.org/wiki/index.php/Install_Ubuntu
Със новата версия ви отпада ползването на външно aceproxy  защото вече имате възможност да си  споделяте каналите във HLS  без проблем.
Отговори
#46
Здравейте,
Едно питане, че нещо не мога да реша проблема: правя всичко описано последователно от първи пост, но генрираната листа няма информация за имената на каналите (излизат си само с адреси). Иначе всички канали вървят, в статуса на Bridge-a си излизат и имената на каналите, но в плейъра (VLC) тези имена ги няма.
Отваряйки листата с Notepad виждам, че вътре са само адреси, без данни за име на канала. Къде бъркам?
Отговори
#47
Здравей!
Дай пример за "само адреси". Коя листа точно използваш? Каква OS използваш?
Отговори
#48
Оправих се сам с малко четене по други места. Smile Благодаря все пак!
Отговори
#49
С две думи тук никой не ти помогна? Smile
Хубаво е, когато имаш някакъв проблем, да го опишеш малко по-подробно, за да може някой да вникне в него и да се опита да помогне. Също така е хубаво, когато намериш сам решение на проблема, да го споделиш после. Така има малка вероятност, някой със същия проблем, да не му се наложи да пише, като теб, а просто да го прочете готовото решение.
Отговори
#50
Новата разработка на руснаците Noxbit от известно време я тествам и съм повече от доволен.
Спортните канали, които най-много ме интересуват, вървят в full hd с доста по-добро качество от преди.
Ето всички канали, които се предлагат на този етап в безплатен вариант.
http://asplaylist.net/n/IY6hic5qc6/4100

Предимствата са уникалното качество на картината на някои от каналите, както споменах горе, но и други също толкова важни:
- Интегриране в TVHeadend(или друга IPTV платформа). Статичните линкове от рода на stream?cid=3869 са лесни за използване. Няма нужда от скриптове и гимнастики.
- Две кънекции (тествано в TVH). Тва за безплатен вариант е повече от добре. Двама човека могат да гледат от едно устройство без проблеми.
- Записи на каналите(тествано в TVH). Записите са много важна част от моят начин на гледане на TV. Е, тази възможност я имам. Мога да гледам даден канал, а в същото време да записвам друг. По време на теста и двата канала вървяха с по 29 000 kb/s

Тва са нещата, които си струва да се споменат.
Естествено,че е възможно използването и като обикновен клиент. Пуска се плейлистата с IP-то на устройството, на което върви Noxbit и се гледа в Kodi.
Има проложение за Windows и за Android. Да, Android телефона ви може да е сървър Big Grin
\
Начин за инсталиране в Linux Ubuntu:
Трябва да имате регистрация в http://torrent-tv.ru/ и в http://noxbit.com/
Сваляте Noxbit.
Отваряте терминала и създавате директорията.
Код:
sudo mkdir /opt/noxbit
След тва й давате права.
Код:
sudo chmod -R 777 /opt/noxbit
Разархивирайте Noxbit.
Код:
tar -xvzf ~/директорията-на-архива/noxbit-pa-x86-64.tar.gz -C /opt/noxbit
Във файла noxbit.cfg трябва да въведете UID. Този номер ще се появи в Account след като си направите акаунт в Noxbit.com
[Изображение: F2_Rkj_MIf_Qfea3_L435_Jbdeg.png]

Следва стартиране в терминал.
Код:
/opt/noxbit/./STM-Hypervisor -config=noxbit.cfg

Отворете някой канал и в конзолата ще може да проследите всичко.
Отговори


Теми, които вероятно са свързани...
Тема: Автор Отговори: Прегледи: Последна публикация
  Acestream на Raspberry Pi 2 Sei4etosei4eto 0 2,852 18-01-2018, 00:59
Последна публикация: Sei4etosei4eto

Отваряне на: