Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Субтитри от Zamunda.net
#1
Извинете, може ли да добавите субтитри от Zamunda.net в addon-a. На доста от филмите, включително и някои нови има читави субтитри само от Zamunda Team. Адреса за търсене на субтитрите е https://zamunda.net/getsubs.php/
Отговори
#2
(02-01-2024, 14:06)TheCh053n написа: Извинете, може ли да добавите субтитри от Zamunda.net в addon-a. На доста от филмите, включително и някои нови има читави субтитри само от Zamunda Team. Адреса за търсене  на субтитрите е https://zamunda.net/getsubs.php/

Здравейте!
Това не е адресът за търсене, а адресът за сваляне на субтитрите. Адресът за търсене е https://zamunda.net/subs.php, но въпреки това, за да се търси там, трябва да се логне с потребител и парола. Ще помисля, доколко е удобно да се добави като опция. Ще трябва в настройките да се въвеждат и данните за логване. Аз досега не съм срещнал филм, който да има само там субтитри. Дайте ми пример с някой по-нов, на който само там да има субтитри, за да преценя, дали си заслужава труда.
Поздрави!
Връзка с репо Mar33: 
http://martinstz.com/repo/repository.mar33-3.3.33.zip
Отговори
#3
Поздрави. Благодаря за отговора и се извинявам за забавянето. За съжаление трудно ще дам пример на нов филм, който има субтитри само от Замунда. Проблемът е в това, че понякога Замунда правят първи качествени субтитри за даден филм, когато другите се забавят със седмици примерно поради липса на синхронизирани англ. субтитри. Това се случва най-вече на нови релийзи изтекли в нета по-рано от предвиденото. Когато реших да пиша тук с молба за тази опция ми се случи в рамките на една седмица 3 нови филма да бъдат със субтитри от Замунда и в продължение на повече от седмица нямаше други в основните сайтове за бг субс.. Не е кой знае какъв проблем, но съм свикнал да гледам изцяло с Коди на телевизора докато съм се излегнал след работа Smile . В тези случаи ми се наложи да стана да ги изтегля на компютъра и филмите и субтитрите и пак чрез Коди да ги гледам на Тв-то. Ами, както казах не е болка за умиране Smile, ако ви се занимава го направете като опция, ако ли пък не, здраве да е. Както прецените.
Отговори
#4
Здравейте,

За такива случаи, може да ползвате външен или вътрешен уеб сървър, на който да качвате субтитрите и да ги зареждате съответно от там. Прави се веднъж, но след това работи перфектно. Само трябва да си сложите FTP клиент на телефона или компютъра и за минутка субтитрите са свалени, разархивирани и качени.
Отговори


Теми, които вероятно са свързани...
Тема: Автор Отговори: Прегледи: Последна публикация
  [Изпълнена] Субтитри от Yavka.net beatfan 4 11,101 03-11-2020, 12:28
Последна публикация: ZZlatev
  [Изпълнена] Субтитри от Eastern spirit martinstz 0 2,906 11-03-2019, 16:20
Последна публикация: martinstz

Отваряне на: