Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Гледане на Булсат Фюжън от чужбина
#31
Да, прав си ситоация при която никой нищо не печели.
Отговори
#32
(04-04-2016, 19:18)xbmcbg написа: Аз написах, че Булшит не е достатъчно надежден източник.
В другият форум за български аддони който се списваше на английски беше публикуван скрипт който се грижеше за изтеглянето на листата преди токените да бъдат подменени. Дано някой да се погрижил за съхранението му. Надявам се да не е изчезнал безвъзвратно Sad

Живота на плейлистата е около 8 часа. На една от машините ми съм преправил фюжън адона да се изпълнява като независим питон скрипт извън Коди.
Ако на някой му трябва мога да го шеърна.
Отговори
#33
'harry_gg' pid='2104' dateline='1459858030'
...съм преправил фюжън адона да се изпълнява като независим питон скрипт извън Коди...

Интересно че и аз съм направил почти същото Smile

Редактирам си моя, собствена плейлиста и си нареждам каналите в нея както реша. Стриймовете на Булсат съм ги реализирал като php скрипт, който се логва в услугата им и пренасочва към стрийма на конкретния канал, подаден като аргумент на този скрипт. Е вярно, тръгва много бавно, но свободата за мен е по-важна, пък и съм свикнал да чакам за какво ли не...
[Изображение: notrobosmall.jpg]
Отговори
#34
Хаха и аз си мислех да направя нещо подобно - на уеб сървъра да създам статични адреси на потоците от сорта на http://ip/stream.php?channel=playboy които да пренасочват към истинския стрийм взет от булсата.м3у, която пък се генерира на всеки 8 часа чрез преправения скрипт на фюжъна.
Така би трябвало да се избегне досадното презареждане на ПВР клиента, което в много случаи чупи Коди.
Естествено още не ми е останало време да реализирам напълно идеята Smile
Отговори
#35
Я ги пуснете тези скриптове и направете мечешка услуга на всички като сринете сървърите и принудите Булсата да вземат мерки Smile Пускате скриптовете във форума и ви обещавам ,че до 1 седмица вече ще се е почнало с шерването,продаването,ретранслирането и публикуването във 20 000 други сайтове,форуми и тн. на вашия труд.Телевизята и сега насича а не ми се мисли като ви се накачулят още 500 000 абоната какво ще гледате.
Отговори
#36
Ами те скриптовете не вървят без валиден потребител и парола, така че дори и да ги пуснем това няма да се отрази на була.
Отговори
#37
А дали е трудно да ида на село и да прелъжа 5 баби и дядовци  от махалата  да ми да кажат ЕГН-та ?  А дали е много трудно да  попитам някое приятелче което работи в офис на Булсат  за 20 акаунта ?  И после от тия  акаунти да си правя по 1000 лева на месец ? Вместо да  мислите за  скриптовете помислете кой е адреса на API-то  на Булсат за EPG   и го ползвайте  да  ви сваля програмата. Стимулирайте мисленето на потребителите а не кражбата,далаверата  и  да получават всчко на готово. Те и авто крадците знаят как да  откраднат кола за 200 000 лева  ама не съм ги видял да пишат  обяснения и  да дават кодове из форумите Smile

П.П
Булсат резнаха всичко на БТВ  и Нова  вече и за Испания щото наколенчиха от трафик  и ги подгониха и за  лицензия.
Отговори
#38
Ми те скриптовете са си публични, и сега който има желание може да ги ползва със здраве Wink
Друг е въпроса, че ако има злоуптреби - всички са прецакани.
Отговори
#39
Ако много ви сърбят ръцете за писане на код може да помислите за плеар на базата на VLC  в който да има възможност за  поставянето на регистарция от Булсат или за  Добавка към Simple TV  Player   със същите възможности Smile  Това ще е на 100% повече полезно .
Отговори
#40
Доколкото знам тоукъна на реалните (динамични) стриймове е обвързан я с IP адреса на потребителя, я с неговия MAC адрес или и двете едновременно. По такъв начин стрийм, дори и с валиден тоукън, не може да се гледа от друго устройство (с други IP или MAC). В нашия случай, това ще да са адресите на самия рутер, зад който на сървъра е стартиран php скрипта. Това опровергава идеята ти Алкатраз за натоварване мрежата на Булсат, защото реалният потребител е само един и при един единствен акаунт въведен в този скрипт, едновременно могат да гледат толкова хора, колкото са и регистрираните в булсат приемници към този абонатен номер. Накратко, реализирано по този начин, може да се ползва само в домашна LAN мрежа (сървъра също трябва да е в нея) и външни потребители нямат достъп.

Да ви напомня, че ретранслирането т.е. излъчването в интернет без лиценз не е законно! Какво правите в домашната ви мрежа си е ваша работа, стига да не пречите на съседите Tongue
[Изображение: notrobosmall.jpg]
Отговори


Теми, които вероятно са свързани...
Тема: Автор Отговори: Прегледи: Последна публикация
  въпрос относно Булсат и xbox series x Vasilvarna 1 1,160 15-09-2022, 08:58
Последна публикация: Topper
  Помощ за гледане на телевизия. Slackwere 11 12,225 22-06-2020, 19:57
Последна публикация: Fireblade
  варианти за гледане на телевизия в Коди theskillboy 9 9,860 05-05-2020, 12:06
Последна публикация: gogobravo
  VPN за Kodi и Bscfusion в чужбина galian0 50 64,860 30-09-2019, 11:21
Последна публикация: Lindaawilsoon
  Спортните канали на А1 в мрежата на Булсат ROBERT 37 36,254 22-10-2018, 22:55
Последна публикация: rtk

Отваряне на: