Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Електронно разпащане с epay.bg
#15
xbmcbg, не съм седнал да ти правя метани. Това , че не те кефи ипей не я прави по-малко функционална, тоест 100% . Не знам какво визираш ти, но ако искаш да плащаш с китайска карта от китайска банка в ипей е възможно да имаш проблем. С българска карта проблеми няма. Имам регистрирани 6 карти от различни банки и кредитни и дебитни, явно само аз нямам проблем с тях.
Topper - ипей имат приложение за телефон - андроид и иос, с което си плащам сметката за 10 секунди. Току що засякох време.
Относно егн-то Аз имах подобен проблем, понеже едно време потребителските имена започваха с цифри отпред - моите бяха последните 4 от егн-то на обратно, тоест 5444TUISTERa , същевременно си забравих и паролата която бях ползвал тогава. Отидох в офис на Изипей, поисках да ми изтрият профила който е добавен към моето егн. Това беше достатъчно за да изчезне проблема с егн-то. Тия дни се разправям с Мтел и да ви кажа, докато съм на вълна заяждане с тях нито аз ще се оправя нито те ще ми оправят проблема, но засега упорствам Smile Та и с ипей е така, ако се обадите на съпорта да им вдигате гюрултия няма да ви помогнат - Това е типична българска черта(специално за xbmcbg , за да не каже, че при пейпал не е така)
Относно данните - всеки един кабелен и сателитен оператор ти взима личните данни при включването едва ли точно сега си се загрижил за тях Smile Не мога да разбера, как един средно ниво интелигентен системен администратор с 25 години стаж няма регистрация в ипей през 2016-та година(приеми го за заяждане ако щеш, но си е така), но досега трябваше да си си решил проблема с егн-то

b_ignatov - понеже се явявам някакъв защитник на ипей в тоя форум, ще ти кажа нещо - тия хартиени документи които търсиш по принцип са номера на договора с който да си регистрираш плащането. Нека ти кажа ипей какво искат от търговеца за да си платиш ти сметката - Уникален идентификатор и Сума за плащане, без да конкретизират какъв да е идентификатора. Тоест ако търговеца подаде ЕГН-то, то ще можеш да се регистрираш с него, ако подаде номер на лична карта, то ще можеш с нея, но поради въпросните защити на лични данни, се избяхва използването на егн. Плюс това за повечето услуги си има друг уникален номер(договор, мобилен телефон или измервателна точка/водомер) , който да използват. Говоря от името на търговец, който подава справки към ипей, а не като служител или адвокат на ипей.
XBMCBG - би ли обяснил , за простите българи в България превеждащи си с гугъл какво точно не сме разбрали? Или ти не правиш такива неща за нас нискостоящите?!?
Отговори


Съобщения в темата
RE: Блаааа - блаааа (офтопици от разделa относно ebay.bg) - от TUISTERa - 27-09-2016, 10:48

Отваряне на: