Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Работно заглавие] service.tvarchivebg
#5
(07-09-2023, 09:50)Topper написа: ... звучи като портал с TS за източник, но и това няма как да стане, поне не масово.
Така, както съм го замислил, ще бъде: Безплатно, Лесно за пускане (без настройки), без конкретен личен/частен портал... Като източници ще се използват местните доставчици на VoD, където родните предавания и филми/сериали така или иначе ги има качени за гледане на запис. Разбирайте, че не говоря за гледане през Timeshift с интеграция на EPG. Не. Говоря за обикновен VoD, който не се предлага от един или друг конкретен доставчик, а по-скоро цялостно решение за търсене и намиране на съдържание, подобно на www.justwatch.com

За разработчици: Като разгледах подробно тази страница, където са обяснени вариантите за catchup в PVR IPTV Simple Client, не виждам как да се изпраща заглавието на филма/предаването към service.tvarchivebg... Могат да се изпращат само времена, като начало, край, продължителност и това е.

План Б: service.tvarchivebg да бъде направен като видео plugin.video.tvarchivebg и да се пуска като такъв. При отварянето му, ще се разлиства вертикален списък с поддържаните канали (Directory Item, зареждан през JSON от контролния сървър). След отваряне на дадения канал, ще се разлиства списък с предаванията по този канал подредени по време от XMLTV файла с разписанието (трудоемко). При избора на даденото заглавие, самия addon ще знае какво е избрано и според името на канала (чието предаване е избрано) ще върне като резултат директория с пренасочвания към подходящи addon-и за гледане на това заглавие.

Когато на контролния сървър бъде добавен нов канал към JSON списъка, в главното меню на добавката той ще се появи моментално - без необходимост от пускане на актуализация на цялата добавка.
[Изображение: notrobosmall.jpg]
Отговори


Съобщения в темата
RE: [Работно заглавие] service.tvarchivebg - от Majide - 07-09-2023, 18:30

Отваряне на: