!!! ВАЖНО !!! Във връзка с превенцията на зачестилите СПАМ теми във форума, паролите на всички потребители бяха автоматично инвалидизирани на 22 Май 2024 14:20 ч.. За да възстановите своята парола (и създадете нова), моля използвайте опцията за забравена парола тук. Съжаляваме за причиненото неудобство. При проблеми с възстановяването на паролата, моля пишете на kodibg в гмаил.ком

Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Електронно разпащане с epay.bg
#12
Всички "офтопици" ще бъдат местени тук, сред нас има и хора който се нуждаят и от полезна информация Shy 
Започвам с некачествената и 100% нефункционална за мен услуга наречена epay.bg, система при която ако разполагаш с кредитна или дебитна карта от авторитетна световна банка без значение от какъв бранд (виза, мастер, американекспрес ...) с неограничен лимит нямаш възможност да осъществиш електронно разплащане дори за жълти стотинки, в която работят любезни хора, но те нямат никаква идея какво трябва да направят, които в 21 век все-още не са разбрали, че времето е пари и без никакво притеснение ще те изпатят на някаво гише за да ти извършат разплащане с кешови наличности, но дори и там без да се ангажират с определени срокове ....
Никой по никакъв начин няма да бъде възпиран и всички нейни почитатели да се смятат свободни със своите арументи да ни убедят в обратното.
За мен функционалността на тази система и грозният вид на уеб сайта и ми дава насоки, че може да бъде сравнена само с услугата предлагана от българските пощи наречена "ТЕЛЕГРАМА" (морално и физически устаряла, но дълги години единствен избор). Нямам информация за неини еквиваленти в световен мащаб, но с удоволствие бих се запознал с такива, ако такива съществуват.

ПП - "tuistera" да помоли някой който има елементарна представа от английски език да му прочете и преведе информацията която сам се опитва сам да си преведе с помоща на Гугъл за да придобие представа в какво заблуждаение е. Имам чувството, че и сайта на epay.bg също е превеждан от български на английски със същият преводач.
Отговори


Съобщения в темата
Блаааа - блаааа (офтопици от разделa относно ebay.bg)) - от xbmcbg - 27-09-2016, 05:12

Отваряне на: