!!! ВАЖНО !!! Във връзка с превенцията на зачестилите СПАМ теми във форума, паролите на всички потребители бяха автоматично инвалидизирани на 22 Май 2024 14:20 ч.. За да възстановите своята парола (и създадете нова), моля използвайте опцията за забравена парола тук. Съжаляваме за причиненото неудобство. При проблеми с възстановяването на паролата, моля пишете на kodibg в гмаил.ком

Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Работно заглавие] service.tvarchivebg
#9
Основни проблеми на първо четене:
1. Доколкото и Majide пише - май от разписанието не може да се извлече името.
2. Ако може да се извлече, по телевизиите имената са само на български, а така става много трудно търсенето на съответния филм по различните източници.
3. За да имаме богат избор за търсене ще трябват доста източници. От опит знам, че това изключително много забавя системата и за търсенето на едно заглавие може да се чака доста време, което е дразнещо.
4. Различните източници използват съответно и те различни източници, откъдето им идват стриймовете за филмите. В 9-те добваки, които аз поддържам за филми (без тези за торенти) се използват около 7 различни източника за стриймове. Това означава, че освен всичките източници за филми/сериали, трябва да се проверяват постоянно и източниците за стриймове.
Аз лично не мога да отделям толкова време. С последната задача съм решил почти изцяло проблема, тъй като съм форкнал една добавка за извличане на стриймове от множество източници и съм я пригодил за нуждите на българските сайтове, така че това в известна степен минимизира необходимия труд, но не спестява постоянната проверка за работа на източниците и евентуални промени по тях.
Ако някой успее да пребори проблеми 1 и 2, мога да се включа в оптимизацията на търсенето в източниците, за които съм направил добавки (а те заедно с торентите и Елементум са над 15), но все си мисля, че колкото и да оптимизирам, търсенето в толкова много източници ще става изключилтено бавно.
Връзка с репо Mar33: 
http://martinstz.com/repo/repository.mar33-3.3.33.zip
Отговори


Съобщения в темата
RE: [Работно заглавие] service.tvarchivebg - от martinstz - 10-09-2023, 00:12

Отваряне на: