06-06-2017, 16:51
(05-06-2017, 21:01)smackoff написа:Колега,не е задължително да имаш проблем за да ползваш VPN. Аз например го ползвам защото без него няма как да гледам спортните диеми и някои други канали през моб. нет.Ето ти едно линкче от където да си дръпнеш добър VPN и ти гарантирам че ще гледаш и bTV и NOVA.https://my.pcloud.com/publink/show?code=XZWNq3Zm7UbMlxPS5RLC28GCdX7ojPwrWQV(04-06-2017, 23:17)galdin написа:(04-06-2017, 21:59)smackoff написа: Тъй като съм в чужбина гледам KODI през VPN, който ми ограничава връзката на 3-4 Mbps. По този начин всички HD канали ми накъсват, включително Diema Sport за което главно ми трябваше. Има ли начин да използвам някаква друга декодировка или нещо друго с което да бутна качеството на тези канали за да ми вървят както трябва? Каналите от приложението на Булсатком също ми накъсваха, но там си има опция Декодиране 1 и Декодиране 2, като избрах втората опция всичко се оправи... ако има нещо подобно и на Kodi ще е чудесно.
Къде в чужбина си, аз съм в Австрия и нямам абсолютно никакъв проблем. Пробвай дали ще тръгне без VPN-a
Колега, за да ползвам VPN, това означава че без него имам проблем.. Устройствата не ги продават с инсталиран VPN.. В някои държави като Англия например всички канали на bTV и NOVA са спряни! С останалите канали няма никакъв проблем.. вървят си без VPN!