Здравейте гостенино! Вход Регистриране


Оценете темата:
  • 28 гласа - средно 4.86
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Хранилище за добавки на Мартин
(30-03-2022, 13:02)Scoty написа: Здравейте,

много работа ли е да се добави trakt/Kodi lib integration към Zamunda/Arena/Burst ?

В момента като отворя Zamunda addon-на в context menu-то има само add to favourites, а би хубавало да излиза Trakt context menu-то или опция за добавяне в Kodi Lib-a. Така, веднъж добавене към Trakt/Kodi Lib дадено видео ще може да се search-ва автоматично към всички тракери.

Ако има някъде public репо за source-a на добавките - бих се включил с някой pull request (нищо, че съм full time Java dev, Питона не ми е непознат Smile)

Здравейте!
Burst добавката (както и BurstBG) е помощна добавка към добавката Elementum. В BurstBG има и Замунда, и Зелка, и Арена. Добавката Elementum поддържа Trakt.tv и спокойно можете да използвате нея за целта - аз това правя Smile В интерес на истината съм мислил да интегрирам Trakt в Zamunda, но след като направих BurstBG, реших че няма смисъл. През Елементум е много по-удобно - всичко на едно място и много повече опции за избор, търсене, структуриране и т.н., и търси едновременно във всички зададени тракери! Та бих Ви препоръчал да ползвате Елементум и всичко, за което сте писали, мисля, че ще го намерите там!
[-] The following 3 потребители Харесвам martinstz's post:
  • Lazar, sovenik, Topper
 
Здравейте!

Тъй като от известно време насам се наблюдава разводняване на темата, реших, че е най-добре да я заключа, като в шапката ѝ, срещу всяка добавка, за която има създадена тема, е добавен линк към нея.
От днес, който иска да коментира някоя добавка в репото, ще трябва да го прави там, където му е мястото - в темата за добавката. Ако няма такава тема (преди това проверете в шапката, дали няма вече линк към такава), създайте я и задайте въпросите си там.

Благодаря за разбирането!
[-] The following 3 потребители Харесвам martinstz's post:
  • cip, rtk, sovenik
 
Обновил съм репото, така че да може да се използва и на Коди 20.х. Версията е 0.3.33. Може да се изтегли и ръчно по указаните в шапката на темата начини.
[-] The following 5 потребители Харесвам martinstz's post:
  • chitalov, eleena, fidy, sapiora, sovenik
 
  


Теми, които вероятно са свързани...
Тема: Автор Отговори: Прегледи: Последна публикация
Information Хранилище за добавки на Majide Majide 0 540 19-07-2022, 21:37
Последна публикация: Majide
Information Хранилище за БГ добавки kodi_dev 153 330,139 07-04-2021, 10:27
Последна публикация: Topper

Отваряне на: