Анкета: Кое разписание искате да използвате ?
3-дневното
37.50%
6 37.50%
7-дневното
62.50%
10 62.50%
Общо 16 гласа 100%
* Гласували сте за този елемент. [Резултатите]

Оценете темата:
  • 7 гласа - средно 4.43
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Електронен програмен справочник (EPG) за български и чуждестранни ТВ и радиа
(25-02-2024, 20:38)DIVAK22 написа: Ще може ли да се добави ЕПГ  и за останалите Big Grineluxe Rock/Deluxe Lounge/Deluxe Flashback/Deluxe Dance by Kontor/Deluxe Rap/Schlager Deluxe
https://deluxemusic.de/sender/deluxe-music
Добавям ти ги... НО, пак няма пълно щастие за теб  Dodgy   От седмицата 27.11.2023 - 03.12.2023г, от API-то на DELUXE, не подават нови дати на разписанието си по дни, а въртят "последното" си разписание оттогава насам - едно и също всяка седмица, а дотогава за всеки отделен ден са подавали коректно дата и час. Сега подават само час, без актуална дата. Това ме затруднява да синхронизирам тяхното време на предаванията към нашата часова зона, защото...
Ние все още преминаваме между лятно и зимно време, а Германия... Дори и тя да е така или да не е така, няма гаранции, че това ще става в същия момент като нас и при всички случаи, ще очаквате от мен, да нанасям ръчно корекции два пъти в годината за всичките им канали. Това няма да стане, защото няма и да си спомням за това след няколко дни. Затова оставям разписанието на каналите им на "местно", германско време (GMT+1 към този момент) и си остава ваша работа, да си ги синхронизирате към българското време.

Ако от DELUXE започнат отново да подават дата, ще получавам времената на предаванията им по UTC и оттам ще мога коректно да ги синхронизирам към българско време - автоматично!

П.С: Основният канал получава (и ще продължи да получава) разписание от друг източник и това не го касае в никаква степен!
[Изображение: notrobosmall.jpg]
Отговори
Information 
Информация за настройването на часови зони

PVR софтуерът разбира коя е местната/локална часова зона от операционната система в която той е инсталиран: Windows, Linux или друга. Когато на PVR софтуерът подадем разписание за канал в друга часова зона, например
Цитат:<programme start="20240226180000 +0100" stop="20240226220000 +0100" channel=...
негова работа е да направи необходимата вътрешна корекция, за да напасне посоченото време и часова зона към местното време и часова зона. Това PVR IPTV Simple Client за Kodi Media Center не го прави автоматично !!! и затова трябва ръчно да си задавате в настройките му или през плейлистата съответното отклонение за дадения канал/и.

ВСИЧКИ времена посочени в XMLTV спецификацията трябва да са спрямо нулева часова зона GMT и да е посочена часовата зона спрямо която са генерирани, например +0200 или +0300 за България.
[Изображение: notrobosmall.jpg]
Отговори
Канал БС(П)ТВ се закрива и затова го сваляме от EPG платформата ни.
[Изображение: notrobosmall.jpg]
Отговори
По проблема с евроспорт.....Интересното е че Евроспорт (Уорнър Брадърс) не дават достъп до ФТП на лица които не били техни партньори.
Та интересното е как @Majide си получил достъп до там?
Изглежда няма начин да получа достъп до програмата на Евроспорт 2 от никъде официално. Това според мен е някаква тотална глупост......
Отговори
(29-02-2024, 14:11)DimitarCC написа: По проблема с евроспорт...
Скъпи Димитре,  НЕ си четеш личните съобщения във форума. Вместо да изпадаш във философски разсъждения прочети, каквото ти е написано. Имаш повече от всичко необходимо.

В случай, че се почувстваш затруднен, винаги можеш да си реимпортираш метаданните от този EPG проект Cool
[Изображение: notrobosmall.jpg]
Отговори
Ами извинявам се но тъй-като форума няма попъп нотификация за нови съобщения нито нотификация на емайл и съм го пропуснал.
Благодаря за инфото свърши ми чудесна работа. Все пак ситуацията там ми изглежда странна.... Както и да е...Важното е че си свърших работа.
Благодаря отново.
Отговори


Теми, които вероятно са свързани...
Тема: Автор Отговори: Прегледи: Последна публикация
  addon за български торент сайтове stoqn99 2 9,215 14-04-2019, 14:29
Последна публикация: stoqn99

Отваряне на: