!!! ВАЖНО !!! Във връзка с превенцията на зачестилите СПАМ теми във форума, паролите на всички потребители бяха автоматично инвалидизирани на 22 Май 2024 14:20 ч.. За да възстановите своята парола (и създадете нова), моля използвайте опцията за забравена парола тук. Съжаляваме за причиненото неудобство. При проблеми с възстановяването на паролата, моля пишете на kodibg в гмаил.ком

Оценете темата:
  • 1 гласа - средно 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Хранилище за добавки на Majide
#21
RetroCrush и останалите добавки от същата група: AsianCrush, Cocoro, MidnightPulp бяха разработени преди няколко години и оттогава не съм ги актуализирал. Принципно са съвместими с Коди 19 (след като версиите им са 0.19.x.x), но нямам намерение да продължа с разработката или поддръжката им. Премахнал съм ги от това хранилище, ако го използвате през Коди 21 - вече не се виждат и не могат да бъдат инсталирани. Принципно всичките тези стрийминг услуги са предназначени за англоговорящи потребители с американски IP aдрес, иначе не получавате достъп до системата им (и гледате празни каталози, без заглавия вътре).

Добавката TUBI все още не съм решил дали да я "съживя", но гледам, че в официалния форум други програмисти работят над друга разработка за нея и затова ще я оставя в техните вещи ръце. Нещо подобно се случи и с добавката за VIKI. Смятам да посвещавам времето си над продукти, които могат да се използват от нашите сънародници, без да изискват "гимнастики", чрез които да лъжат, че са американци, за да получат някакъв достъп. Ако все пак ме видите да публикувам някаква добавка със съдържание преведено на английски език, то достъпът ще бъде възможен и с нашите европейски IP aдреси.
[Изображение: notrobosmall.jpg]
Отговори
#22
Здравейте! В помощ на потребителите, използващи чуждестранни добавки за Коди, публикувам в хранилището нова добавка за български субтитри. Можете да я използвате с Коди 21 Омега и следващи версии Cool
[Изображение: notrobosmall.jpg]
Отговори
#23
Хранилището е актуализирано да работи и за текущите Nightly версии, които вече са за Kodi 22 Piers.

Разработката на Kodi 21 Omega приключи. Очаквайте backport-ването на част от новите функционалности към текущата stable до няколко седмици. Прекратяват се актуализациите за Kodi 20 Nexus - затова ъпдейтвайте, за да продължите да получавате поправки и други нови неща.

Накратко: Ъпдейти за Kodi v22 и v21, freeze на хранилището за v20 и премахване на хранилището за v19
[Изображение: notrobosmall.jpg]
Отговори


Теми, които вероятно са свързани...
Тема: Автор Отговори: Прегледи: Последна публикация
Information Хранилище за БГ добавки kodi_dev 175 455,631 18-05-2024, 19:49
Последна публикация: Dqkata
Information Хранилище за добавки на Мартин martinstz 1,544 2,041,263 14-05-2024, 00:57
Последна публикация: martinstz

Отваряне на: