Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Нарушено авторско право
#1
Brick 
[Изображение: kaseya-icon.png] или [Изображение: RQvf62YkkS_hpGAfP2iBoT2yf7b0oohFQHhBB8Ch...Q_ZvM=s360]
Кое е оригиналното лого? На Kaseya или на Kodi ?  Кой е нарушил авторското право сега... този, който казва "дръжте крадеца". Нали уж адвокатите затова промениха XBMC, за да не влизат в съдебни битки заради авторски права над името и логото на проекта. Много ми е интересно, ако бях публикувал това в официалния международен форум, колко щяха да се побъркат там [Изображение: 12722-volcano.png]
[Изображение: notrobosmall.jpg]
Отговори
#2
По заглавието на темата си мислех, че става въпрос за ДА Плейъра Big Grin
Иначе логота изглеждат много различно и би ми било интересно да споделиш нещо е станало или просто са писали в официалния си сайт някаква статия ?
Отговори
#3
По мое мнение всъщност изключително (подозрително) много си приличат, както по контури и наклони, така и цветово. Този ми пост не беше провокиран от някаква чужда статия а от лично мое наблюдение. Въпроса е че, въпреки че хората (Kaseya) са наясно, сега си имат много по-големи проблеми на главата, че да започват безмислени съдебни процеси, след които най-много съдът да отсъди XBMC Fondation да смени името на медиа центъра (отново) на някакво друго... Няма как да бъдат осъдени за пропуснати ползи, заради относително различната сфера на действие.
[Изображение: notrobosmall.jpg]
Отговори
#4
Не мога да кажа, че са досущ идентични, но определено сложени едно до друго, имат прилики.
Отговори


Отваряне на: