Оценете темата:
  • 1 гласа - средно 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
BG ON AIR
#1
Телевизия на живо, Новини, Предавания и Сериали за гледане по поискване, без регистрация и без месечни такси от канала BG ON AIR. Препоръчително е използването на широколентова интернет връзка!

Името, логото и предлаганото съдържание са запазена търговска марка на Инвестор.БГ АД и обект на запазеното авторско право и сродните на него права. Приставката се разпространява под GPL2 лиценз.

[Изображение: screenshot-01.jpg]

Въпроси и отговори:

? В коя версия на Коди може да се инсталира и използва тази добавка?
-В  Кodi 19 Matrix  и следващи версии.

? При опит за влизане в някоя от категориите или отваряне на видеата получавам грешка. Какво да направя?
-Покажете ми log файла на Kodi за да открия проблема.

? Безплатна ли е приставката? Някой ми иска пари!
-Добавката за BG ON AIR винаги е била и ще си остане напълно безплатна за ползване и употреба. След инсталация, няма нужда от никакви допълнителни настройки и е готова за употреба. Няма основание някой/някъде да ви иска задължително пари за нея. Поддръжката, която аз осигурявам през този форум, също е безплатна. В случай, че имате собствена договорка с трето лице за осъществяване на процедура по инсталация, конфигурация или друг вид техническа поддръжка, това няма нищо общо с разработчика на добавката или с kodibg.org. Инсталирайки тази добавка, вие автоматично приемате тези условия (Terms of Service).

Последната актуална версия на приставката, може да изтеглите от ТУК . Свалете ръчно и инсталирайте от ZIP файл. Проверявайте регулярно за нови версии!
The last actual version of the addon can be downloaded from HERE. Download manually and install from ZIP file. Check periodically for updates!
[Изображение: notrobosmall.jpg]
Отговори
#2
Икам да те похваля за добрия стил на писане на код.Отворих, прочетох,....красиво направено.Освен това е много е полезно за проучване и бъдещо надграждане .
Отговори
#3
Благодаря!
[Изображение: notrobosmall.jpg]
Отговори
#4
Публикувана е нова версия, в която можете да гледате и всички предавания. Закачливото име и лого съм ги сменил с истинските Wink
[Изображение: notrobosmall.jpg]
Отговори


Отваряне на: